Fourteen by EXE Prisma, on els sabors d’Andorra cobren vida

Després dels esperats serveis de Nadal i Cap d’Any, Fourteen by EXE Prisma dona la benvinguda al nou any fidel a la seva filosofia, donant cabuda als productes andorrans de qualitat perquè els comensals, de casa i de fora, es puguin emportar un bon regust del país.

Fotos: César De Pablos

Al llarg dels anys l’hotel EXE Prisma s’ha consolidat com a un dels grans referents del sector de l’hoteleria, i també de la gastronomia, gràcies a l’incansable esperit del seu equip i la creativitat culinària del xef Antonio Muñoz, que, des de fa 11 anys, dona vida als fogons del Fourteen Restaurant i del servei de càtering.

El Fourteen –com alguns el coneixem– és un concepte de restauració interessant, que si bé pot ser una braseria moderna, també resulta un espai on la cuina tradicional i les tècniques d’avantguarda es troben en harmonia. Però una cosa sí que és clara, a aquest restaurant escaldenc mai no faltarà la inconfusible essència d’Andorra i de les seves muntanyes.

Una carta molt completa, on figuren productes agrícoles i artesans del nostre país, és la millor targeta de presentació de cara als turistes que desitgen conèixer una mica més aquest petit territori dels Pirineus. No obstant això, entre els locals, Fourteen també és un dels establiments preferits, especialment per la llata dels Ramaders d’Andorra, cuita a baixa temperatura, que, segons la temporada, casa bé amb parmentier de trumfes, espinacs i herbes de la Borda Juvell.

El restaurant també compta amb els deliciosos productes de Casa Gendret, del Cortal de Llumaneres, Porradell, Casa Raubert, Casa Folch, Cal Jordi i la més fina selecció de vins i escumosos elaborats en el cor de les muntanyes andorranes, aportant, doncs, una varietat exquisida de sabors i un toc distintiu d’autenticitat a cada plat.