L’Husky, gastronomia de neu

És un restaurant on s’hi pot arribar esquiant i també amb cotxe, ja que es troba al poble del Pas de la Casa, amb una gran terrassa que és al peu de la pista d’esquí. Obert des de l’any 1989, el Restaurant L’Husky és un establiment familiar creat per la Béatrice i el Rémy, on treballa també el seu fill Jerôme. Tots tres proposen als comensals una cuina de muntanya, entranyable i deliciosa, basada en les fondues –de carn i de formatge- les raclettes i la “tartiflette”, una increïble especialitat de la Savoie a base de formatge Reblochon, patates, ceba i bacon.

L’Husky al Pas de la CasaA banda d’aquestes especialitats, al Husky s’hi pot menjar amanides i carns a la planxa. El fet d’estar situat a les pistes, fa que molts esquiadors hi facin una parada per menjar ràpid, per això tenen una sèrie de plats pensats especialment per a aquest tipus de públic. Les postres són casolanes, amb una “tarte Tatin” extraordinària, un tiramisú artesanal o un “cheese cake” increïble. Proposen també un menú especial nens i ofereixen un plat del dia sempre diferent i elaborat.

Equip de L’HuskyL’Husky, que té una  capacitat per a 150 persones –terrassa i interior-, obre cada dia des de les 8 del matí fins a les 22.30, sense interrupció. Inaugura la temporada una setmana abans de l’obertura de les pistes i tanquen una setmana després del tancament.

Restaurant L’Husky. Plaça dels Vaquers, 15. Pas de la Casa. Telèfon: +376 855 248.

Embotits de L’Husky