Kao Soldeu, tota la màgia de sabors asiàtics en un entorn de neu

La família Kao desembarca a Andorra amb un “winter pop-up restaurant” a Park Piolets MountainHotel & Spa. El Kao Soldeu es converteix així en la destinació gastronòmica de l’hivern amb una selecció de plats d’alta cuina xinesa dels restaurants Xangai i Kao Dim Sum de Barcelona adaptats a un entorn de muntanya. La decoració és exquisida, obra de l’estudi de Pilar Líbano, inspirada en els restaurants urbans de Kao, amb una reinterpretació de l’estil tradicional d’alta muntanya amb sofisticació i un toc confortable.

Kao Soldeu platKao Soldeu és una creació de Meilan i Nayan Kao, filles de Josep Maria Kao, que ha fet una selecció dels plats més hivernals de l’alta cuina xinesa, amb les sopes tradicionals, fideus de pasta fresca saltats al wok, vedella acabada de coure sobre planxa de ferro, o el ramen xinès, que resulta ser el veritable origen del plat japonès. Els comensals també podran degustar els famosos “dim sum” elaborats a partir de la recepta tradicional dels jiao zi. Aquesta proposta gastronòmica -que conté pasta acabada de fer pastada a mà- va ser introduïda per les germanes Kao amb gran èxit a Barcelona. A més, es poden tastar plats tan emblemàtics del Shanghai com l’ànec Pequín, els fideus amb verdures, o bé l’ou “poché” i tòfona fresca. Aquesta experiència d’alta gastronomia xinesa es completa amb una carta de de vins i escumosos, seleccionats per Luis Kao. L’última novetat és el llançament del servei de menjar per emportar, amb una carta diversa i molt completa, amb les millors especialitats, per poder gaudir-ne també a casa.

Taula de Kao SoldeuPer gaudir d’aquesta cuina excel·lent a Andorra, cal aprofitar els propers mesos, perquè el restaurant romandrà obert fins al 21 d’abril.

Kao Soldeu. Park Piolets MountainHotel & Spa. Carretera General. Soldeu. Telèfon: +376 871 787.

especialtiat de Kao Soldeu