Mama Maria, més que tapes

Anar a fer unes tapes a Andorra la Vella té un nom: Mama Maria. En aquest establiment emblemàtic de l’avinguda Meritxell, a més de poder menjar les millors tapes elaborades al moment, tenen un “pizzaiolo” de luxe, l’Al Bano, tot un artista de la pizza, que treballa des de fa més de 40 anys i prepara pizzes tan excepcionals com la de “burrata” i ruca o la de tòfona.

Tapes al Mama Maria
Foto: McGrau

També proposen una carta amb carn de qualitat i peix fresc, així com una bona carta de vins i delicioses postres. A més, cal tenir en compte les especialitats, amb plats elaborats com els canalons amb foie, l’amanida de llagostins amb tomàquet raf i tòfona, el “tataki” de tonyina, el pop a la brasa o la “burrata” amb tomàquet “cherry”.

Xef del Mama Maria
Foto: McGrau

L’establiment està dirigit per Marcio Machado des de fa cinc anys, i la cuina és responsabilitat del xef Abraham. Pel que fa a les tapes, destaquen les increïbles croquetes de pernil, les famoses braves amb xistorra, les carxofes fregides, o els rotllets Shanghai, entre altres delícies.

Restaurant Mama Maria
Foto: McGrau

El Mama Maria és obert cada dia de la setmana, amb cuina permanent des de les 12,30 fins a les 23h. I ara, amb el bon temps, han obert la terrassa, tot un oasi de verdor al mig de la ciutat.

Restaurant Mama Maria. Av. Meritxell, 27, Andorra la Vella. Telèfon: 869 996.

Postres del Mama Maria
Foto: McGrau