Nova carta d’estiu al restaurant Refugi del llac dels Pessons

La terrassa del restaurant Refugi del llac dels Pessons va acollir la presentació de la nova carta d’estiu de l’establiment, un acte al qual van assistir els seus proveïdors més representatius, així com clients i amics.

Directora i xef del Refugi del llac de Pessons
Foto: Nelly Dedea

El restaurant Refugi del llac de Pessons va presentar la seva nova carta d’estiu, amb un àpat servit a la terrassa centrat en propostes de plats i begudes a càrrec de les marques que col·laboren amb el local.

Vista del Refugi del llac dels Pessons
Foto: Nelly Dedea

En aquest espai idíl·lic amb unes vistes excepcionals, els assistents van gaudir de les millors delicadeses que es poden trobar a la carta d’estiu. La directora del restaurant, Mireia Bosch, va indicar que de la col·laboració amb les millors marques del mercat s’ofereix alta gastronomia en un entorn natural únic. Es van poder degustar les ostres Amélie, pans triticum, un arròs de muntanya i un complet pica-pica regat amb cava Torelló. Els olis Prior van oferir un tast dels seus productes, molt apreciats pels nombrosos assistents.

Refugi del llac de Pessons
Foto: Nelly Dedea

Un capítol a part mereixen les postres creades per Christian Escribà, amb unes presentacions espectaculars i unes combinacions de sabors innovadores i exquisides.

Mireia Bosch i acompanyants
Foto: Nelly Dedea