Plató Restaurant by ArtHotel, visita obligatòria durant la Fira d’Andorra la Vella

Ubicat al bell mig d’Andorra la Vella, el Plató Restaurant by ArtHotel no només destaca per la seva terrassa que, per cert, és una de les més agradables que hi ha a la vora del riu Valira, sinó per saber adaptar la seva oferta culinària a cada estació de l’any. De la mà del xef Jordi Banqueri, el Plató Restaurant serà una de les parades obligatòries durant aquesta tardor.

Foto: Plató Restaurant

La capital andorrana inicia el compte enrere per inaugurar un dels esdeveniments més importants de l’any, que comptarà amb un gran nombre de visitants, la 42a Fira d’Andorra la Vella que, a causa de la Covid-19, va haver de ser cancel·lada. Malgrat tot, sembla que ja podem tastar una mica de la normalitat a la qual estàvem acostumats i a gaudir, doncs, d’aquesta gran exposició, però també de les ofertes gastronòmiques que hi ha a la vora.

L’ArtHotel, un dels hotels més emblemàtics d’Andorra la Vella, obre com sempre les seves portes a tots els visitants que vulguin ser partícips de la Fira d’Andorra la Vella, per a la qual oferiran, al Plató Restaurant, el seu tradicional menú especial Fira d’Andorra la Vella, així com la nova carta de tardor-hivern 2021-2022, opcions per a tots els gustos i de la més fina qualitat.

El Plató Restaurant és un espai gastronòmic que treballa dia a dia per seguir sorprenent al Principat, amb apostes encertades que combinen la cuina de mercat de qualitat amb distintius tocs contemporanis.

 

Reserva la teva taula al +376 76 03 03 | Plató Restaurant by ArtHotel · C/ Prat de la Creu, 25. AD500 Andorra la Vella.