Els sabors més dolços d’Andorra triomfen al Regne Unit

Les delicioses melmelades El Pastador van captivar al jurat del concurs World’s Original Marmalade Awards, celebrat a Dalemain, Regne Unit. Els productes originaris de Sispony, que recuperen les antigues tradicions d’Andorra, van estar guardonats amb 3 medalles.

El Pastador va sortir molt airós en emportar-se del Regne Unit tres guardons del World’s Original Marmalade Awards, concurs de melmelades celebrat a la localitat britànica de Dalemain, on més de 3.000 varietats de més de 40 països van ser tastades per trobar-ne la millor de totes.

Els jutges es van deixar atrapar per les creacions d’El Pastador, quina melmelada de taronja va ser premiada amb la medalla de plata per la seva consistència, color, aspecte, aroma i deliciós sabor. Tot i que ja sembla una fita molt destacable, la marca de melmelades artesanes va ser guardonada també amb dues medalles de bronze per les seves melmelades de llimona i de taronja amb gerds de Sispony.

Melmelades El Pastador premiades al Regne Unit

Malgrat no haver-hi assolit l’anhelada medalla daurada, per a la Sònia Cano Sansa, ànima mater d’El Pastador, va ser una dolça victòria. “Tan sols fa 4 anys que vam iniciar el nostre projecte i aquest tipus de reconeixement ens dona força i empenta per continuar treballant en l’oferiment d’un producte d’alta qualitat fet a Andorra”, va expressar. L’entrega de premis va ser cancel·lada arran de la pandèmia de Covid-19, però els guanyadors van ser anunciats a la premsa i al lloc web del concurs, el passat 14 de març, com a part d’una cerimònia privada.

Una petita emprenedoria amb sentit ecològic

El Pastador és una petita empresa familiar de Sispony, que va néixer per la passió del treball a la terra i per a retre un homenatge als avantpassats de la Sònia. Elaboren unes melmelades, gelees i chutneys amb les receptes familiars de la seva mare, sense utilitzar conservants ni colorants, utilitzant sempre sucre ecològic. A banda de les melmelades més clàssiques, la Sònia ha ideat un ventall de sabors originals, com la melmelada de gerds amb taronja, la de pebrot vermell escalivat o el chutney d’albercoc. També preparen unes delicioses melmelades de carbassa, les de pebrot picant i les de pebrot dolç, molt adequades per als formatges.

Sònia, ànima mater d'El Pastador

Regals que no passen mai desapercebuts

Disponibles en diferents presentacions, sabors i mides, les melmelades artesanes d’El Pastador són un regal capaç de treure un somriure a tothom, no només pel que significa regalar dolçor a les persones que més estimem, sinó també pel que representa mantenir vius els sabors més tradicionals del nostre país. Com si es tracta d’un petit detall o d’un regal molt més elaborat, com ara una cistella d’empresa, El Pastador s’adapta a totes les necessitats, formats i pressupostos, però el millor de tot és la certesa de poder gaudir i compartir productes 100% naturals.

Melmelades El Pastador