Històries de Sant Jordi: 10 anys d’amor incondicional

El Pep i la Sonia enguany compliran el seu desè aniversari de casats. Avui, la Sonia ens explica com neix la seva història d’amor.

Com us vau conèixer? Com s’inicia la vostra història d’amor?

Ens vam conèixer una nit, quan sortíem de la discoteca. Ell em va donar el seu telèfon i, a partir d’aquí va començar tot. Primer vam sortir com a amics i després, ja vam començar a sortir, com a nuvis. Ens vam agradar des d’un principi, per això, després d’alguns mesos de conèixer-nos, vam decidir iniciar una relació. Ara portem deu anys de casats i tenim dos fills preciosos.

Com us vau adonar que éreu l’un per a l’altre?

Gairebé de seguida perquè, quan parlàvem per telèfon, teníem moltes coses en comú, estàvem molt pendents l’un de l’altre.

Què va ser el que més et va agradar de la teva parella? Què et va fer decidir per escollir-lo a ell?

Ell és un home que sempre ha estat pendent de mi i que, a més a més, em cuida com ningú. Abans que jo li demani qualsevol cosa, ell ja sap el que vull i el que necessito. Tenim una connexió molt especial. És l’amor de la meva vida, l’home més important que tinc, juntament amb el meu pare. És increïble com a pare i com a marit. La meva família l’estima, com si fos un fill, és molt bona persona.

Quin és millor moment que heu viscut com a parella?

El naixement dels meus fills, el de l’Eide i de l’Ethan, ha estat un dels moments més bonics que hem viscut com a parella.

Quina és la clau perquè l’amor i la companynia perseveri, més enllà del pas dels anys?

En el nostre cas, crec que la clau ha estat la comunicació. Cada vegada que hem tingut un problema, l’hem parlant, ens hem demanat disculpes i hem seguit endavant. Mai ens dormirem enfadats, sempre intentem solucionar els problemes o les diferències en el moment.

Acostumeu a festejar Sant Jordi?

Sí, sempre ho festegem. Ell em porta el ram de flors i jo li regalo algunes coses que necessiti, sobretot, material per a pintar, perquè a ell li agrada molt pintar i ho aprofita més que un llibre. També li he regalat alguns llibres de pintura i d’història de l’art. A la meva filla també li regala una rosa, per a celebrar aquest dia, perquè és molt detallista.