La bellesa vista des de la naturalitat

Oxigen Centre Mèdic Estètic suma al seu equip un nou especialista en medicina estètica i salut facial. Es tracta del Dr. José Rafael Romero Tamara, màster en Medicina Cosmètica, Estètica i de l’Envelliment Fisiològic per la Universitat de Barcelona, que arriba al Principat d’Andorra per defensar un model de bellesa basada en la naturalitat, segons les faccions de cada pacient.

De la mà de la Dra. Jessica García, el Dr. José Rafael Romero Tamara porta sis anys en el camp de la medicina estètica, guiat per una filosofia en la qual la naturalitat és la base de tot tractament i intervenció, “ja que, a través de la bellesa s’estimula o augmenta l’autoestima del pacient, un fet es tradueix en un major empoderament. Un dels meus propòsits és justament que la bellesa interior i la confiança en si mateix es reflecteixin a l’exterior de cada persona”.

Des de restaurar els volums del rostre (pòmuls, llavis, mentó, entre altres) i tractar línies d’expressió, fins a atendre patologies de la pell com ara les cicatrius d’acne i dermatitis, passant per altres intervencions, “l’objectiu sempre és buscar que el pacient comprengui què és el que li resulta més adient i harmoniós per als seus trets facials”, partint de la base de la salut de la pell.

Per aquest propòsit, Oxigen Espai d’Estètica i el Dr. Romero Tamara ofereixen al pacient un tractament personalitzat i d’acord amb les particularitats de la seva pell, de les seves necessitats i dels seus desitjos, posant sobre la taula mecanismes d’estimulació químics, com ara els pílings; lumínics, en el cas del làser, i farmacològics, com els àcids hialurònics i altres estimuladors de col·lagen. “El secret està en l’equilibri, sense deixar de banda elements tan importants com la protecció solar i l’estimulació de la pell, per combatre la sequedat, les arrugues, les taques, entre altres”, expressa l’especialista, que també atén pacients a les consultes de Barcelona i Mataró.

Ara que es troba a Andorra, el Dr. Romero Tamara es veu davant un “repte que em prenc amb molta alegria i responsabilitat”, sense oblidar el motiu pel qual va decidir especialitzar-se en la medicina estètica. “Aquest és un compromís molt important, ja que tot el que faci tindrà un impacte sobre la salut facial i el benestar emocional del pacient. Aportar un granet de sorra a benefici de l’autoestima de la persona, a través dels meus serveis mèdics, és una responsabilitat que valoro i em prenc amb molta seriositat”, manifesta el metge, que confessa sentir-se a gust amb la confiança, l’acollida i el tracte professional que ha rebut per part de l’equip d’Oxigen Espai d’Estètica, així com la cordialitat i proximitat dels andorrans.

democrates andorra