Oxigen amplia els seus serveis i es transforma en un Centre Mèdic Estètic

Fa dos anys, la Marlin Martínez i la Diana Núñez, feien realitat el somni d’obrir, en plena Avinguda Meritxell, el seu propi espai d’estètica. Enguany, concreten un altre dels seus projectes, la transformació d’Oxigen, en un centre de medicina estètica especialitzada, que compta amb el suport del Dr. Oscar Suárez. 

Després de dos anys de molta feina i esforç, heu convertit Oxigen Espai d’Estètica en Oxigen Centre Mèdic Estètic. Per què heu decidit fer aquest pas?

Diana Núñez: La creixent demanda, per part dels nostres pacients, ens ha impulsat a fer aquest canvi. Andorra és un país on la gent es cuida i acarona moltíssim. Si bé la pandèmia ha estat un cop molt dur per a tots els sectors, el camp de l’estètica ha sortit enfortit i és un dels que més han crescut. Aquest gir permetrà als clients, que confien des de fa dos anys en el nostre treball, accedir a una oferta molt més àmplia de serveis. 

També, aquest gir ha estat possible gràcies a la incorporació del Dr. Oscar Suárez al vostre l’equip de treball…

Marlin Martínez: Sens dubte, comptar amb el suport del Dr. Suárez, fa realitat el nostre projecte de convertir el centre estètic en un centre mèdic. Ja coneixíem el seu treball i sempre vam tenir molt clar que ell era el professional indicat, per la seva trajectòria i experiència en el camp de la medicina estètica, per oferir als nostres pacients els millors tractaments mèdic estètics.

Ara, amb l’arribada de l’estiu, quins són els tractaments més demandats i quina és l’oferta d’Oxigen?

MM: En l’àmbit de la medicina estètica, la demanda se centra en tractaments per al rostre, ja que molta gent contempla la possibilitat que aviat podrà ensenyar el seu rostre sense mascareta, llavors aprofita els mesos previs a l’estiu per ressaltar o millorar alguna zona que necessita el seu rostre.

DN: Els tractaments relacionats amb la cura corporal, també estan a l’ordre del dia. Moltes clientes estan ansioses per fer vacances i lluir una excel·lent figura, així que els tractaments corporals anticel·lulítics i reductors són els més demanats en aquesta època, sent la ‘maderoteràpia’ una de les nostres especialitzacions. És una tècnica holística, que consisteix a realitzar un massatge amb l’ajuda d’utensilis de fusta i serveix per reduir les zones amb més adipositat del cos, obtenint òptims resultats, en un termini de temps molt curt.

Es parla molt dels tractaments i bons resultats que obtenen els famosos amb Indiba. A Oxigen Centre Mèdic Estètic esteu treballant amb Indiba?

DN: En el nostre centre comptem amb Indiba Deep Care, que suposa tota una revolució mèdica en radiofreqüència. A través de la radiofreqüència es poden dur a terme una àmplia gamma de procediments indolors, que serveixen per regenerar i tractar la pell del rostre i de tot el cos. I no només això, també és un excel·lent aliat pre i postoperatori. Perquè us feu una idea de tot el que es pot tractar, tenim, fins i tot, un cas de psoriasis als peus, amb magnífics resultats. Són tractaments indolors, que es poden fer, fins i tot, als nens.

Quin és el secret per oferir un bon servei i diferenciar-vos de la resta?

MM: L’honestedat i l’escolta activa són claus per desenvolupar el nostre treball. Cada vegada que es presenta un pacient en el consultori, ens encarreguem d’escoltar-lo per descobrir quines són les seves necessitats i quines expectatives té. D’aquesta manera, l’assessorem, el guiem i som molt honestes quant als resultats que s’obtenen per cada tractament.

Teniu alguna promoció disponible per a nous clients?

DN: Com a promoció per l’obertura del nostre centre mèdic, la primera consulta és gratuïta. Rebem pacients de tots els sexes i edats. A més, si estan interessats a realitzar algun tractament de llarg termini, oferim facilitats de pagament. Les nostres portes estan obertes, així que no dubtin a consultar-nos.

asf 2021