BMW X3, un tot terreny impressionant

L’edició 2017 del Saló de Frankfurt celebrat aquest setembre, va viure la presentació oficial de la versió 2018 d’aquest tot terreny impressionant de BMW. És àgil, espaiós, eficient i el més avançat tecnològicament de la història.

Aquesta és la tercera generació del BMW X3, fabricat a Carolina del Sud, aquest nou SUV de la firma bàvara és 100 k més lleuger que el seu antecessor. El seu disseny és més elaborat i complex que els seus predecessors i presenta tot un món d’oportunitats i expressa la llibertat amb una presència impactant.

El seu aspecte esportiu impressiona i l’experiència de conducció és fascinant. Presenta un sistema de conducció parcialment autònoma i un sistema intel·ligent de tracció a les quatre rodes BMW xDrive que garanteix el màxim confort de marxa, tant en carretera com en qualsevol terreny. El nou disseny propicia un coeficient aerodinàmic cX de només 0,29, que situa el BMW X3 com el millor de la seva categoria.

L’habitacle està orientat cap al conductor, amb un quadre d’instruments 100% digital de sèrie, amb una pantalla de 12,3 polzades, i les últimes novetats tecnològiques. Està equipat amb el kit de seguretat  También esta confirmada la presencia del BMW Personal Co-Pilot, con múltiples Driving Assistant Plus, que inclou l’assistent d’aparcament, el manteniment de carril, entre d’altres.

La gamma de motors n’inclou  un de gasolina (M40i) i dos motors dièsel, el 20d i el 30d, amb potències entre els 190 CV fins als 360 CV. El consum oscil·la entre els 8,4 i 5,0 l/100 k, amb unes emissions de CO2 entre 193 i 132 g/km.