Noves tecnologies: Mi Laser Projector de Xiaomi, una pantalla de 150″

La tecnologia avança amb molta rapidesa i avui et presentem una selecció dels millors gàdgets i darreres novetats tecnològiques perquè no et quedis sense conèixer-les. Et presentem el Mi Laser Projector de Xiaomi, una pantalla de 150 polzades.

Amazon vol ser omnipresent

El gegant del comerç per Internet s’ha aliat amb la companyia de satèl·lits Iridium per arribar a tot el món i passar de la televisió, l’ordinador i el mòbil a tots els electrodomèstics, vehicles i màquines. Amb això es vol anticipar a l’Internet de les Coses, que integrarà Internet a tots els elements de la llar. Iridium Communications, és una companyia que disposa de 66 constel·lacions de satèl·lits, i ara, amb Amazon Web Services desenvoluparan una xarxa espacial denominada CloudConnect per a aplicacions d’Internet de la Coses. L’aliança estarà operativa l’any vinent.

Amazon cloudconnectMi Laser Projector de Xiaomi, una pantalla de 150 polzades

La companyia de Shangai presenta ara el Mi Laser Projector, per convertir el saló en una sala de cinema. Aquest projector permet ampliar la imatge fins a 150 polzades, sense ocupar gaire espai. La seva resolució és de Full HD de 1920×1080, 2GB de RAM i 16 d’emmagatzematge, 1.600 ANSI lúmens, un contrast de 3000:1 i 25.000 hores de vida. A més, Xiaomi té un acord amb Google i el projector compta amb un sistema Android TV que el converteix pràcticament en una “smart TV”.

Projector pantalla XiaomiBose Soundbar 500 i 700

Les noves barres de so Bose Soundbar 500 i 700 presenten la funció d’equalització automàtica amb el sistema Adaptic i properament el control amb la veu (Amazon Alexa, Apple Siri, Google Assistent…). Tenen un disseny elegant i molt fi, amb una excel·lència acústica remarcable. El seu perfil de només 5 cm, encaixa discretament sota el televisor. La seva acústica potent omple tota l’estança amb un so increïble. Les trobareu a la botiga Bose Andorra, al carrer Prat de la Creu, a Andorra la Vella.

Bose Soundbar 500 i 700iPhone XS Max encapçala el rànquing

L’últim model d’iPhone, l’XS Max, encapçala el rànquing dels millors mòbils segons Kelisto, amb una valoració de 5 sobre 5. Tot i el seu preu elevat, ja que supera els 1.200 euros, aquest model es considera el més complet  del mercat. Té una pantalla de 6,5 polzades sense bisells, un processador A12 Bionic, doble càmera posterior i una altra de molt potent al davant.

iPhone XS Max AppleAuriculars urBeats3

Los auriculars urBeats3 amb connector Lightning ofereixen una acústica molt precisa a través d’un controlador axial per aconseguir una experiència sonora insuperable. Escoltis el que escoltis, sempre gaudiràs del so amb la millor qualitat. La doble càmera acústica proporciona un timbre més natural a qualsevol tipus de música. El seu disseny ergonòmic farà que gaudeixis a tota hora de l’emblemàtic so Beats. Els coixinets de diverses mides t’aïllen del soroll amb la màxima comoditat.

Auriculars urBeats3