KARLA TORRÉN, la destinació perfecta per a la cura del teu cabell, bellesa i benestar a Andorra

A KARLA TORRÉN som un equip apassionat per la nostra feina. La nostra missió és realçar la teva bellesa natural i garantir que et sentis increïble cada vegada que surtis del nostre saló.

Somies amb un ros espectacular o unes metxes que et facin brillar? Som aquí per a fer realitat els teus desitjos! Som especialistes en rossos i oferim una àmplia gamma d’opcions de metxes tant per a rosses com per a morenes. El nostre equip, actualitzat amb les últimes tendències i tècniques, afegeix una generosa dosi de creativitat i estil personal en cada servei ofert.

Però no es tracta només de bellesa, també ens preocupem per la salut del teu cabell i el teu benestar en general. A KARLA TORRÉN, entenem que el teu cabell és una part essencial de la teva identitat, per això t’ajudarem a mantenir-lo saludable i radiant. Les nostres instal·lacions, a banda del sector femení, disposen d’una zona exclusiva per a  la cura i el benestar masculí. Els homes també podran gaudir, tant d’un tall de cabell com de la bellesa d’una barba ben treballada, mentre transcorre el temps destinat a la cura personal. A la nostra de barberia, els homes se sentiran com a casa seva.

A KARLA TORRÉN també t’oferim una innovadora experiència body care. El nostre saló, des de fa uns mesos, ha incorporat INDIBA®, la reconeguda marca en el camp de la radiofreqüència (RF) destinada al sector de la bellesa, benestar, medicina estètica i dermatologia, que afavoreix per exemple, el rejoveniment facial, l’aparició d’arrugues, redueix les cicatrius, estries i taques de la pell, amb resultats favorables des de la primera sessió. Amb INDIBA® podràs accedir a un  ampli ventall de tractaments facials i corporals. A més a més, amb l’ajuda de MSCULPT, també podràs modelar l’abdomen i aixecar els glutis.

Imagina gaudir d’una experiència de perruqueria i estètica que et faci sentir increïble i et permeti lluir la teva millor versió. KARLA TORRÉN PERRUQUERIA UNISEX és el teu destí predilecte per a la cura del teu cabell i també del teu benestar.  Vine a descobrir-lo!  T’hi esperem!