Revestamps, solucions de seguretat sanitària per al teu negoci

La lluita contra la Covid-19 és de múltiples fronts, ja que, per a guanyar la batalla, hem de complir amb diferents mesures i recomanacions sanitàries per a disminuir la propagació d’aquesta malaltia. Revestamps, una empresa consolidada en el món de les reformes, posa el seu savoir faire per adequar els negocis a les necessitats actuals i a les mesures preventives recomanades pel Govern d’Andorra.

Des de stickers, rètols i mascaretes fins a roll-ups, cartells i mampares, tot això et poden oferir  els professionals de Revestamps que, amb total compliment de les mesures de seguretat escaients, ofereixen un ventall molt ampli de senyalitzacions i proteccions per a mantenir la distància i així, doncs, reduir els riscos de contagi pel coronavirus.

Tant si l’empresa o l’autònom requereixen o no la instal·lació de qualsevol d’aquests productes, el servei de transport està inclòs en el preu, un avantatge que s’aprecia durant aquests dies de confinament. Així mateix, Revestamps, a través de la seva promoció Low-Cost, destinarà l’1% de les vendes al fons solidari del Govern d’Andorra, per a afegir el seu granet de sorra en la campanya #JoSumoPerAndorra.

Fes la teva consulta o comanda a través del correu electrònic revestamps@gmail.com.