Talls de cabell ‘wellaging’: els pentinats que més rejoveneixen

‘Migdia’, ‘bob’, ‘shaggy’… Hi ha un motiu pel qual cada vegada hi ha més dones que els trien.

Els talls de cabells curts es tornen més universals que mai i, mentre que fa temps es reservaven per a passada la trentena, ara els trien dones de totes les edats que volen donar-li un aspecte fresc i modern al seu look. Els professionals s’han adonat de la tendència i no dubten a compartir els senyals amb els quals descobrir, si els pentinats XS t’afavoririen. La bona notícia és que hi ha tantes opcions, pel que fa a aquest styling, com a formes de cara, de manera que sempre es troba una versió que encaixi amb les teves faccions. Ara, els experts revelen les característiques del mètode wellaging (envellir bé), els talls que millor superen el pas el temps i també l’edat a la qual les dones es troben més receptives a escurçar els seus cabells.

Quan passar-se als cabells curts

Després d’anys amb una cabellera XL, al començament de l’estiu, Taylor Hill va decidir tallar en sec i atrevir-se amb un tall ‘carré’. Aquesta és la decisió que moltes dones tenen por de prendre, després de molt temps acostumades als seus llargs flocs, però, els especialistes van aplaudir el pas de la model: “Un encert absolut. Sens dubte es tracta d’un canvi radical, entre la cabellera ultrallarga ‘monjil’ i un tall atemporal, però que sempre resulta xic i molt elegant, i que la dota de molta més personalitat. És una gran elecció”, va declarar Eduardo Sánchez, director de Maison Eduardo Sánchez. Taylor es convertia en l’exemple perfecte, que els talls per sobre de les espatlles no entenen d’edat i que poden resultar tan frescos i afavoridors (si no més) que els llargs.

Amb ‘efecte lífting’

Encara que en aquestes edats la creença és ‘com més curt millor’, no sempre és així en tots els casos: la cabellera és perfecta per a determinades faccions i cares més rodones. Això sí, generalment és preferible que no passi de la clavícula. Per triar el look ideal, la clau està en els extrems. A la gran majoria de dones d’aquesta edat els queda com un guant el midi i els curts, molt curts, com ara el pixie, que necessita poc pentinat i exerceix un autèntic efecte lífting, ressaltant els pòmuls i portant l’atenció al terç superior de la cara. Grans aliats rejovenidors amb els quals el cabell curt es converteix en la millor idea per desafiar el pas del temps.