Idees de pentinats per a les noies que s’atreveixen amb el tall bob

On hem sentit a dir que les modes es reciclen? Oh sí!, a tot arreu. El famós tall bob dels anys 90 està de tornada i sembla que es quedarà una llarga estona, l’hem vist a diferents celebritats com ara Dua Lipa, i per això avui et portem increïbles idees de pentinats per a les noies que s’atreveixen amb el tall bob.

Què és exactament Olaplex?

 

Es tracta d’un sistema en tres passos (els dos primers, d’aplicació a la sala per part d’un professional, i l’últim, a casa) que reconstrueix els enllaços que es trenquen en el cabell després aplicar-li metxes, coloracions i tints. En resum, podríem dir que és el secret pel qual totes aquestes cabelleres, que toquen i retoquen el color constantment, segueixen mantenint un aspecte sa i brillant.

Olaplex va arribar, a aquesta part d’Europa, el 2018, però es va llançar a Califòrnia el 2014, amb la fórmula d’un doctorat en producte i un altre en química. La clau de la seva innovació, explica Moreno, “està en el fet que, a més de ser cosmètic, repara de veritat la fibra dels cabells”. Així que, el secret té més de ciència que de màgia: el cabell conté la proteïna anomenada queratina, formada per uns enllaços de sulfur i dessulfuro que es trenquen quan alterem químicament el color.

La fórmula d’Olaplex és diferent   d’altres, perquè conté un ingredient actiu capaç de reconstruir aquests enllaços trencats, i és la millor solució per als que es decideixen per la decoloració, ja que veuran com després del tractament la cabellera recupera força, brillantor i hidratació. La marca, el defineix com un “botó de reinici” per al cabell perquè ajuda a reconstruir la força, l’estructura i la integritat de la cabellera, fins al punt que encara seria possible aplicar un color o servei químic novament. És a dir, que funciona tant per a cabells tractats amb metxes d’alumini, amb balayage, amb decolorants en pols o amb tractaments de queratina. A més, no conté silicones, sulfats, parabens, aldehids, gluten, ni ftalats, i en la marca el descriuen com a vegà i cruelty free, perquè no ha estat testat en animals.