Estàs llesta? No deixis escapar aquesta oportunitat

Si vols estar a la moda, però no vols pagar ni 10 cèntims de més, aquest és el teu moment per a aprofitar els descomptes i estar alerta als nous llançaments que realitzen les grans marques de moda europees.

Fer una repassada per les principals marques que t’agraden, i conèixer quines són les últimes tendències d’aquesta tardor-hivern 2020-2021, t’ajudarà a decidir-te més ràpid a l’hora de realitzar la teva compra, que la pots fer de manera presencial o a través de les seves botigues online. Definir el teu estil, analitzar, comparar preus i estar a la moda no és tan difícil. Perquè no deixis escapar cap oportunitat i puguis renovar el teu armari, sense inconvenients, et presentem algunes tendències que marcaran la temporada 2020-2021 i alguns secrets perquè trobis els millors preus.

Si estàs pensant a invertir en un nou abric per als dies més freds de l’any, has de prestar molta atenció als reis d’aquesta temporada. En el teu placar no pot faltar un abric de quadres, sigui llarg o tres quarts, n’hi ha de llana, rectes, envolupants, de tota mena de material. Sens dubte, els plumífers també seran protagonistes per a aquesta tardor-hivern, igual que les capes i les granotes, entre algunes altres peces. Els colors més utilitzats són el pastís, el blau, el vermell i el groc. No obstant això, també trobaràs moltíssims descomptes en peces bàsiques, que mai està de més tenir en l’armari.

És hora de renovar el teu sabater? Les botes militars i les soles track no passen de moda i se seguiran utilitzant en aquesta temporada. Però això no és tot, les botes per sobre dels genolls, amb un toc metal·litzat i de diferents colors, també seran part de la nova col·lecció, igual que els botins victorians, que són els acordonats, els mocassins, les botes cowboy de mitja canya i les hípiques, entre altres opcions. Es destacaran, sobretot, els colors neutres i les soles més quadrades. I, si vols aprofitar encara més els descomptes del dia, pots mirar i comprar alguna bossa embuatada, que envairan aquesta nova temporada. Si no t’agraden els embuatats, pots optar per algun amb cadena, denim o de jean, les mini bosses que la continuen trencant, els baguette, algun d’animal, una bossa porta mòbil, entre altres. Tot això i molt més ho pots trobar a les botigues de Pyrénées Andorra, Extreme Colection, Sport Sastreria i Sabateria, Luo, G de Guax, entre altres.

Et preguntaràs en quin moment del dia trobaràs els millors descomptes i ofertes, això és molt simple. Tingues en compte que entre les 20.00 i les 21.00 hores és el moment de major moviment comercial. Els millors moments del dia per a comprar solen ser a mig matí o a última hora del dia, quan es comença a donar sortida a l’estoc que no s’ha venut durant la jornada. Si optes per comprar de manera online, el millor serà connectar-te, tan bon punt comenci l’oferta amb la fi evitar el cartell “Fora d’Estoc” en el producte que desitges. Tracta de no retardar les teves compres més enllà de les 10.00 del matí, ja que és el moment en el qual es registren els majors pics de trànsit online.