O Bag ja és present a Pyrénées Andorra

Dijous passat es va inaugurar un corner, a la planta baixa Pyrénées Andorra, de la prestigiosa marca de bosses i complements O Bag. L’acte va congregar un gran nombre de seguidors i amics de la marca i tots els assistents van poder degustar diferents còctels per amenitzar la presentació.

Brindis inaugural O Bag
Foto: César De Pablos

Aquest corner se suma a l’anterior botiga que, la Nerea Aixàs i la Sol Rossell, van inaugurar a l’Illa Carlemany, així la marca italiana ja compta amb representació als dos centres comercials més importants del país.

Sol Rossell i Nerea Aixàs
Foto: César De Pablos

O bag és una firma de bosses italiana on la filosofia és oferir la possibilitat de personalitzar la seva bossa, que esdevindrà única i exclusiva per a la seva propietària. Tots els materials i els plàstics que s’utilitzen són ecològics, les bosses estan fabricades amb la goma EVA, un material sostenible i ecològic. Les bosses O bag són versàtils i tenen un estil cosmopolita, còmode i lleuger, i són perfectes per carregar tot el que una dona dinàmica i glamurosa necessita tenir sempre a mà.

Bosses O Bag a Pyrénées Andorra
Foto: César De Pablos

La marca va néixer a Milà el 2009 i avui compta amb unes 400 botigues arreu del món en prop de 40 països. L’aposta pel concepte de la personalització és la clau de l’èxit de la marca, perquè l’usuari pot crear la seva bossa ideal a partir de zero, triarà la mida, el color, les nanses, el folre interior i una infinitat d’opcions per crear un accessori únic.

Nena i home a l'obertura d'O Bag
Foto: César De Pablos

Així que, no deixeu passar el temps i visiteu el nou corner d’O Bag, a la planta Baixa de Pyrénées Andorra, segur que us encantarà.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook
Convidat inauguració O Bag Pyrénées Andorra
Foto: César De Pablos

democrates 2023