O bag, bosses úniques a l’illa Carlemany

La nova botiga de bosses O bag acaba d’obrir portes a illa Carlemany, gràcies a la nova embranzida que li han donat la Nerea Aixàs i la Sol Rossell. El 19 de juliol passat es va celebrar la inauguració.

Propietaris i amics O bag store
Foto: Josep Segura

O bag és una firma de bosses italiana on la filosofia és oferir la possibilitat de personalitzar la seva bossa, que esdevindrà única i exclusiva per a la seva propietària. Tots els materials i els plàstics que s’utilitzen són ecològics, les bosses estan fabricades amb la goma EVA, un material sostenible i ecològic. Actualment la firma compta amb més de 25 punts de venda per tot Espanya. Les bosses O bag són versàtils i tenen un estil cosmopolita, còmode i lleuger, i són perfectes per carregar tot el que una dona dinàmica i glamurosa necessita tenir sempre a mà. La marca va néixer a Milà el 2009 i avui compta amb unes 400 botigues arreu del món en prop de 40 països.

Bosses O Bag
Foto: Josep Segura

L’aposta pel concepte de la personalització és la clau de l’èxit de la marca, perquè l’usuari pot crear la seva bossa ideal a partir de zero, triarà la mida, el color, les nanses, el folre interior i una infinitat d’opcions per crear un accessori únic.

Amics O Bag
Foto: Josep Segura

La Nerea Aixàs fa prop de 10 anys que va portar a Andorra aquest producte en exclusiva, que proposava a les clientes al costat de les seves joies. Avui comença una nova etapa en associació amb la Sol Rossell, que oferirà O bag a la planta baixa d’illa Carlemany, mentre que la Nerea vendrà les seves joies al carrer Callaueta, 13 d’Andorra la Vella.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Botiga O Bag
Foto: Josep Segura