G de Guax, tendències que marquen la diferència

Estil, comoditat i trajectòria defineixen la reeixida fórmula utilitzada per G de Guax. La botiga de moda femenina, amb més de 27 anys d’història al Principat d’Andorra.

Fotos: César Vidal

Guax Torrallardona, propietària de G de Guax, afirma que la clau per a mantenir-se activa i continuar liderant el sector, és reinventar-se de manera constant. “No és només reinventar-se per la crisi actual, sinó que és un exercici que s’ha de realitzar cada dia. És estar permanentment atenta a les novetats, a les tendències. Crear, imaginar nous escenaris, nous aparadors”. Assegura que, perquè una empresa funcioni, cal afegir-li amor, passió i bones idees “Aquests ingredients permetran que un projecte creixi i continuï evolucionant amb el pas del temps”. I aquest va ser el motiu pel qual, durant el període de confinament va posar en marxa un nou projecte, la pàgina web de la seva botiga: www.gdeguax.com. Una nova eina digital, que serveix per a facilitar la compra online, estalviant temps i generant una nova experiència de compra. Una pàgina web, que se suma a les xarxes socials de G de Guax, que ja estaven funcionant anteriorment. Aquest nou canal de comunicació és de fàcil accés i molt pràctic. Disposa de diferents seccions, que s’ajusten a diferents gustos i estils. Per tant, si t’agrada la moda i vols viure una nova experiència de compra, no dubtis a entrar a www.gdeguax.com, per a descobrir els colors i peces que marcaran tendència aquest estiu.

Guax comenta que, fa molt poc temps que forma part de l’Associació de comerciants del carrer Riberaygua. Una institució que està treballant intensament per a sol·licitar al govern una sèrie de mesures que facilitin mecanismes per a la venda de manera online. Afirma que, en l’actualitat és difícil fer una venda online fora del país, a causa de les restriccions i càrregues duaneres que suposa aquest servei. Assegura que seria de gran ajuda avançar en aquest tema, i solucionar-lo, per a poder ampliar l’abast del servei.

El servei és el nostre punt fort i un aspecte que ens diferencia de la resta

“Som una botiga diferent, ja que rebem gènere contínuament i comercialitzem peces de bona qualitat, amb excel·lents dissenys i confeccions”. Una de les característiques que defineix a G de Guax, és el tracte personalitzat amb les seves clientes, l’assessorament, la bona energia i la sinergia que es crea, entre les clientes que entren al local i l’equip de treball.

Tendències per a aquest estiu

“Tenim talles per a tots els estils i gustos. Talles reals per a totes les dones”. Respecte al que es portarà aquest estiu afirma que, una de les peces que marcaran tendència, seran els pantalons més amples i més curts. Amb relació als teixits, Guax sosté que s’aposta pel lli, les viscoses, el cotó, que és més fresc a l’estiu, els colors terra, els colors naturals, els blancs, els verds, els blaus, el fúcsia i els ocres. “Molta sandàlia plana, no al tacó alt, tot molt pla. Gens de plataforma”. A més a més, els tops, les samarretes, els jerseis de punt i túniques estampades, també estaran a l’ordre del dia. Peces còmodes i amples. Quant als accessoris, collarets amb pedres, sense pedres, amb flors. També, Ronyoneres o bosses grans en colors i de cotó. Però, descobreix més en www.gdeguax.com