Rep la temporada de neu ben equipada

El calendari marca l’inici de l’hivern i amb ell l’arribada de la neu. Altitud Esports et presenta algunes peces imprescindibles de les millors marques que pots estrenar a les pistes d’esquí del nostre país amb l’arribada de Nadal i l’any Nou.

Botes d’esquí Travers CS Fischer

Les botes Fischer Travers CS Yellow prometen grans sortides a la muntanya, gràcies al seu gran recorregut i a la seva construcció lleugera en carboni. També disposen de tancament ràpid BOA i es beneficia de la tecnologia Active Cuff, que proporciona un recorregut de 80°, per a una gran llibertat de moviment, amb la finalitat de donar gambades, llargues i eficients, pendent amunt.

Esquís RC4 WORLDCUP

El RC4 ofereix precisió i agilitat de classe mundial. Està dissenyat per a abordar corbes d’eslàlom àgils i agressives. Aquest esquí és ideal per a aquells que busquen un rendiment d’alt nivell, fins i tot, sense tenir un domini de la tècnica perfecta.

Jaqueta de dona AOIZ de Grifone

Ideal per a la pràctica d’esports de neu. Confeccionada en teixit Gore-Tex®, amb 2 capes de GRIFONE i una columna d’aigua de 28.000 mm. El disseny inclou el faldó paraneu i la caputxa amb aïllament, compatible amb el casc.

Pantalons Gore-Tex® de dona VALIER

Ideal per als esports en la neu, com ara l’esquí alpí i freeride. Els pantalons VALIER compten amb dues butxaques en la part davantera, cintura ajustable, genolls preformats i paraneus a l’interior.

Ulleres Bliz

Amb aquestes ulleres tindràs la millor visió, sigui quina sigui, la condició climàtica, gràcies a la tecnologia avançada amb la qual està equipada. El seu disseny s’adapta a rostres més amples i el coixinet per al nas, així com les patilles, s’ajusten fàcilment per a brindar una comoditat immillorable.

Casc Blanc Èpic de Bliz

Un accessori imprescindible per la pràctica d’esquí alpí i snowboard. Èpic compleix amb tots els requisits de seguretat i ofereix un bon ajust, amb detalls intel·ligents. Casc d’esquí amb construcció en motlle que ofereix lleugeresa i alta resistència als impactes.

www.esportsaltitud.com · Tel.: 862 632 · FACEBOOK: @esportsaltitud · INSTAGRAM: esportsaltitud