Un creuer de somni pel riu Danubi

Amb sortida al port de Budapest, Viatges Emocions proposa un creuer de somni pel Danubi, amb parades a Bratislava, Viena, Melk, Linz i Praga. Un programa pensat per descobrir aquestes ciutats banyades per aquest mític riu en un vaixell de luxe.

Catedral
Foto: McGrau

La sortida està prevista des d’Andorra per agafar el vol amb destinació Praga i posterior connexió a Budapest, on ens embarcarem al vaixell MS SwissDiamond. Un cop instal·lats a bord, gaudirem d’un sopar de gala i l’endemà visitarem aquesta ciutat, la capital més unida al Danubi. A la tarda es podrà triar entre navegació o excursió a la famosa corba del Danubi, a Vysegrad.

Poble a prop del riu Danubi
Foto: McGrau

Seguirem cap a Szentendre, ciutat situada a només una vintena de quilòmetres de Budapest on nombrosos artistes s’hi han instal·lat, per la qual cosa se’l coneix com el Montmartre hongarès. Navegarem cap a Bratislava i visitarem  aquesta antiga ciutat de coronacions imperials, avui jove i activa capital de la recent República Eslovaca.

Foto: McGrau

Arribarem a Viena, on descobrirem la ciutat i veurem l’òpera, l’ajuntament, el parlament, el palau d’Hofburgi, el de Schönbrunn i al vespre, assistirem a un concert al Kursalono.

Foto: McGrau

L’endemà arribarem a Dürnstein a primera hora, al cor de la vall de Wachau, una de les regions més famoses d’Àustria, on podrem veure la ciutat. Sortirem cap a Melk, ciutat pintoresca als peus d’una Abadia Benedictina de 900 anys d’història, situada en una de les regions més belles de la vall del Danubi, Wachau.

Foto: McGrau

S’ha previst un sopar de gala amb espectable i nit de ball a bord. L’endemà visitarem Salzburg i Linz, dues ciutats amb història. Després ens traslladarem a Praga, per descobrir aquesta emblemàtica ciutat, amb visita al castell i al nucli antic. Ens allotjarem a l’hotel i l’endemà sortirem en el vol cap a Barcelona i tot seguit ens traslladarem cap a Andorra.

Foto: McGrau
Destins recomanats per Viatges Emocions
Tel. (+376) 829 044 (Oficina Escaldes) | 806006 (Oficina Andorra) | 807 900 (Oficina Andorra)