L’Horòscop de novembre: un mes de canvis

L’Horòscop de novembre:
ÀRIES 21-03/20-04

Aquest serà un mes en el qual començaràs a deixar moltes coses enrere i es produirà un canvi important en la teva vida. Tindràs l’oportunitat de potenciar el teu creixement personal i de canviar la teva percepció de les coses, i això t’ajudarà  a connectar novament amb la il·lusió i gaudiràs de moltes oportunitats en el terreny sentimental, i també en el laboral. 

 

TAURE 21-04/20-05

Si, fins ara, els temes econòmics semblaven estancats i sense solució, a partir d’aquest mes començaràs a notar un canvi positiu en les teves finances. Però, abans hauràs d’afrontar i solucionar aquells serrells que t’estan impedint evolucionar positivament. Agafa els problemes per les ‘banyes’ i no els deixis eternitzar, segur que t’anirà bé. 

 

BESSONS 21-05/21-06

Si no has aprofitat els darrers mesos per a donar un impuls a les teves relacions personals, afanyat a fer-ho, ja que la conjunció entre Venus i Júpiter a la teva casa 7, està a punt de dir adéu. Així que, espavila i aprofita per a donar un impuls a les teves relacions personals i laborals, i segur que trobes grans oportunitats, sobretot si busques parella. 

 

CRANC 22-06/22-07

Novembre serà un mes important per a centrar-te en aspectes com ara la salut i els temes laborals. Si les coses no han marxat bé, en l’àmbit professional, encara ets a temps d’afrontar amb seriositat tots els reptes i d’assolir els objectius que t’havies marcat; però res aconseguiràs, si no t’esforces per assolir-los. Vigila amb els refredats i mira de protegir-te, amb abric i vitamines.  

 

LLEÓ 23-07/22-08

Ha arribat el moment de fer una aturada i començar a reflexionar sobre el teu potencial creatiu, que fins ara estava abandonat. Si deixes fluir la teva creativitat, et sorprendràs de la quantitat d’activitats en les quals pots arribar a triomfar, novembre és un mes que ve farcit de coses bones per a tu, sigui en l’àmbit personal, laboral o sentimental; la sort, l’èxit i la felicitat, són teus. 

 

VERGE 23-08/21-09

Si la teva preocupació ha estat centrada últimament en aspectes familiars, íntims, de la llar o les inversions immobiliàries; ha arribat el moment de fer front a tots ells, però sempre definint les prioritats. Novembre és el mes que et permetrà tancar tots els fronts oberts, però ho has de fer amb determinació. Hauràs de parar molta atenció, ja que es presenta una gran oportunitat en aquests àmbits. 

 

BALANÇA 22-09/22-10

Segur que fa molt temps que li dones voltes a la possibilitat de formar-te en alguna especialitat o de reiniciar els estudis que havies deixat aparcats. Ara és el moment de fer-ho, ja que s’inicia un cicle favorable relacionat amb l’aprenentatge, sobretot en temes relacionats amb les noves tecnologies. Període propici per a l’obertura de la ment i per afrontar nous objectius. 

 

ESCORPÍ 23-10/21-11

Felicitats escorpins!, i no només pel teu aniversari, sinó perquè la teva economia podrà gaudir d’un nou cicle en el qual deixaràs enrere els deutes i les càrregues financeres, i gaudiràs de moltes oportunitats per a poder invertir en negocis molt rendibles. S’obre una etapa en la qual, els guanys i els beneficis, seran la tònica general de totes les teves accions. 

 

SAGITARI 22-11/22-12

Si fa una bona temporada que estàs centrada a ajudar els altres i t’has oblidat de tu mateixa, ara és el moment de centrar-te, en el que vols o necessites, per a poder fer realitat els teus desitjos. Oblida’t dels altres una temporada i centra’t a poder assolir la felicitat que tant desitges, ja que gaudiràs d’un bon cicle, relacionat amb l’èxit, la sort i el creixement personal. 

 

L'Horòscop CapricornCAPRICORN 23-12/22-01

Les persones del teu signe patiu, des de fa massa temps, problemes de salut i dubtes existencials, que estan convertint la vostra vida en un suplici. Ha arribat el moment de trencar amb aquesta tendència i de deixar de banda els problemes o les persones, que no us deixen viure. Seria interessant realitzar un viatge o un retir a un monestir o balneari. Poseu terra pel mig. 

 

L'Horòscop AquariAQUARI 22-01/21-02

Ja fa massa temps que et trobes perduda i que no veus la llum al final del túnel, però la culpa no sempre és dels altres. Reflexiona i pensa que les coses bones no venen soles, que s’ha de predicar amb l’esforç i que, avui en dia, ningú no et regala res. És un bon moment perquè donis una empenta a la teva vida i perquè et moguis per a trobar bones oportunitats, segur que vindran. 

 

L'Horòscop PeixosPEIXOS 22-02/20-03

Segur que veus que el temps passa massa ràpid i que les teves estructures s’estan quedant desfasades, sobretot pel que fa a l’àmbit professional. Doncs ha arribat el moment en el qual puguis adquirir nous coneixements, que de ben segur t’ajudaran a evolucionar en la teva professió. Apunta’t a algun curs o viatja, ja que serà determinant per a poder potenciar les teves habilitats.