L’Horòscop de desembre: el tancament d’un cicle

L’Horòscop de desembre:
ÀRIES 21-03/20-04

El teu esperit aventurer et portarà a explorar nous llocs durant el mes de desembre. Tindràs la possibilitat de realitzar viatges per feina dels quals sorgiran interessants contactes professionals. No obstant això, evita signar acords o iniciar projectes pendents, a partir del 23 de desembre, ja que l’energia astral no estarà del teu costat.

 

TAURE 21-04/20-05

Intenta no prendre decisions precipitades i analitza en profunditat cada pas que donis. Al desembre hauràs de ser tolerant, ja que Mart a Balança t’aportarà molta energia, però a la vegada certs conflictes o malentesos amb els teus companys de treball. Cuida la teva salut i, sobretot, la teva alimentació perquè les tensions laborals repercutiran en el teu sistema digestiu.

 

BESSONS 21-05/21-06

Cuida els teus diners i no facis despeses excessives, ja que la influència de Mart en el teu signe farà que el flux de diners, durant el mes de desembre, sigui escàs. Viuràs moments de plenitud en l’amor. Els solters rebran propostes molt interessants. És un mes ideal per a reforçar i crear nous vincles amorosos i professionals.

 

CRANC 22-06/22-07

Podràs resoldre amb gran facilitat aquells problemes que tenies pendents. El mes de desembre es presenta de forma molt positiva per a tots els nadius del vostre signe. Rebràs el reconeixement dels teus superiors per la tasca que has realitzat durant tot l’any. És un mes propici per a començar a desenvolupar nous projectes i emprenedories. No descuidis la teva figura i fes activitat física.

 

LLEÓ 23-07/22-08

Viuràs un mes ple de responsabilitats i nous reptes que, a la llarga, et portaran grans satisfaccions en el terreny econòmic. És un mes ideal per a emprendre nous desafiaments en l’àmbit professional. El teu cercle social s’ampliarà i arribaran nous aliats a la teva vida. Desembre serà un mes de conquesta per als solters. Les lleonines tindran un poder de seducció irresistible.

 

VERGE 23-08/21-09

Evita les discussions que poden generar malentesos i posar en risc les relacions familiars. Serà fonamental que controlis els impulsos i l’ansietat durant tot el mes. Si t’ho proposes, podràs superar totes les dificultats. Has de parar atenció a la teva salut. No descuidis la teva alimentació. Descansa correctament i realitza, amb més freqüència, activitat física, ja que t’ajudarà a alliberar les tensions acumulades.

 

BALANÇA 22-09/22-10

Serà un mes per a viure lliurement l’amor. No tinguis por. L’harmonia en les teves relacions familiars i de parella regnarà durant tot el mes de desembre. Tindràs la possibilitat d’invertir en un nou immoble o en un projecte que havies postergat. Para atenció a les noves oportunitats. La teva bona energia atraurà tot el que necessitis.

 

ESCORPÍ 23-10/21-11

Al desembre, podràs recollir els fruits dels teus esforços. Gaudiràs d’importants beneficis financers, sobretot, durant les últimes setmanes gràcies a la influència planetària de Venus en el teu signe. Serà un període propici per a iniciar una nova relació o consolidar la teva parella. El romanticisme estarà a flor de pell. Gaudeix el moment i deixa enrere les preocupacions.

 

SAGITARI 22-11/22-12

Mes ideal per a gaudir en família i amb amics. Els èxits professionals es multiplicaran al llarg d’aquest mes de desembre. No obstant això, evita involucrar-te en uns certs negocis que poden posar en perill la teva reputació. Rebràs una interessant proposta que canviarà la teva situació laboral.

 

L'Horòscop CapricornCAPRICORN 23-12/22-01

Mart a Balança pot provocar inquietud, reaccions agressives i impulsivitat. No obstant això, Neptú a Peixos t’ajudarà a posar-te en el lloc de l’altre i a millorar la comunicació. És possible que durant el desembre facis un viatge de negocis. Gaudiràs de molt bona salut, però no descuidis la teva alimentació.

 

L'Horòscop AquariAQUARI 22-01/21-02

Desembre serà un mes propici per a millorar les relacions amb els teus superiors i col·legues. La teva xarxa de contactes s’ampliarà notablement. L’amor tocarà la teva porta. Rebràs inesperades invitacions, accepta-les. Mart a Balança serà molt estimulant i mobilitzarà la teva vida social. Evita qualsevol mena d’excessos.

 

L'Horòscop PeixosPEIXOS 22-02/20-03

El mes de desembre serà ideal per a viure intensament l’amor. Mart propiciarà l’inici de noves relacions i aprofundirà la teva passió. En el pla professional et dedicaràs a totes aquelles activitats vinculades amb la creativitat, la fantasia i la imaginació. Confia en les teves capacitats i en la teva intuïció.