Sant Julià de Lòria es va sumar per primera vegada a l’encesa de llums de Nadal

Encapçalat per la cònsol menor de Sant Julià de Lòria, Mireia Codina, l’acte d’encesa de llums de Nadal va marcar l’inici de les festes en la parròquia laurediana. L’objectiu és mantenir viva l’alegria i il·lusions pròpies d’aquestes celebracions.

Fotos: Nelly Dedea

Expectativa, llum, música i color van ser els quatre ingredients que van marcar l’acte d’encesa simbòlica de l’enllumenat de Nadal de Sant Julià de Lòria, el passat 26 de novembre. Malgrat que els carrers de la parròquia ja lluïen la il·luminació pròpia de les festes, el comú no ha volgut deixar passar l’oportunitat d’intentar recuperar la il·lusió dels seus ciutadans.

La plaça de la Germandat va acollir l’activitat, en la qual es va il·luminar la façana del Centre Cultural i de Congressos Lauredià i de la Casa Comuna, així com una bola nadalenca gegant instal·lada al bell mig de la plaça. Mireia Codina, cònsol menor de Sant Julià de Lòria, va indicar que l’acte va ser “adreçat, especialment, als infants, sobretot perquè no els falti la il·lusió, ara que s’acosten els dies més màgics de l’any”, segons informa el comunicat oficial.

Ni la humitat, ni el fred d’aquella nit, van comportar cap obstacle perquè els veïns lauredians responguessin de la millor manera. Tots plegats van acompanyar amb aplaudiments les presentacions culturals dels actors més petits d’Els Pastorets i de l’Esbart Laurèdia, així com el recital de poesia de l’Enric Martos, suportat per la violoncel·lista Paula González. Sens dubte, va ser un primer acte d’encesa de llums molt entranyable, que de ben segur recordaran tots els que hi van acudir.