El comú lauredià presenta l’aplicació “Sant Julià de Lòria Ets Tu”

El comú de Sant Julià introdueix una aplicació mòbil per a agilitzar la notificació d’incidències a la via pública, tal com ha explicat avui el cònsol major de la parròquia laurediana, Josep Majoral.

Millorar la qualitat de vida dels ciutadans és un dels principals objectius que, Josep Majoral i el seu equip comunal, volen assolir durant l’actual legislatura. Per aconseguir-ho, el Comú de Sant Julià de Lòria ha presentat avui una nova eina tecnològica, es tracta de l’app “Sant Julià de Lòria Ets Tu”.

Disponible per a Android i iOS, la “laurediapp” funciona com un canal de comunicació perquè els ciutadans reportin, de manera àgil, incidències als carrers i altres indrets de la parròquia, perquè les autoritats se’n puguin encarregar d’oferir una solució ràpida i oportuna. “El que persegueix aquesta aplicació no és més que fer fàcil que les denúncies, problemes o desperfectes que puguin haver-hi a Sant Julià arribin al comú, amb una única finalitat: trobar-los solució”, ha precisat Majoral, en una presentació duta a terme a l’Auditori Rocafort de Sant Julià de Lòria.

Descarregar l’app és qüestió de pocs segons; en aquesta, l’usuari hi trobarà quatre botons que li permetran reportar una nova incidència, fer seguiment de les incidències en curs, consultar un arxiu històric dels reports fets i consultar un apartat d’informació oficial.

Durant el període de prova de l’aplicació, el personal dels diferents departaments comunals van rebre formacions per actuar amb celeritat davant les denúncies dels ciutadans.