L’Horòscop d’octubre: temps de canvis

L’Horòscop d’octubre:
ÀRIES 21-03/20-04

Gràcies a la teva autodisciplina, podràs superar tots els obstacles que es presentin durant el mes d’octubre. Val la pena que li dediquis més temps a l’activitat física i a les relacions socials. Fins al dia 20, Venus al teu signe, et farà experimentar un amor sensual i explosiu, però Urà podria provocar algunes discussions vinculades amb els diners. No obstant això, la influència de Mercuri afavorirà la teva diplomàcia i intercanvi.

 

TAURE 21-04/20-05

A causa de la influència de Venus i Mart estaràs plena d’idees i nous projectes. El teu talent i creativitat sortirà a la llum, especialment a mitjan de mes. Júpiter a Verge et permetrà confiar més en les teves intuïcions i percepcions. Serà un bon període per a realitzar viatges, sigui per un cap de setmana o per vacances. Per als qui estan en parella serà una temporada de desacords i per als solters, no serà un bon moment per a trobar companyia.

 

BESSONS 21-05/21-06

Octubre es presenta per a tu com un dels millors mesos de l’any. Iniciaràs aquest període amb molts avantatges a favor teu, sobretot en l’àmbit econòmic, ja que podries rebre importants ingressos. Però vés amb compte, no gastis en excés. Podràs gaudir d’uns dies de bona companyia durant un viatge de treball. Tracta de no descuidar la teva alimentació i les hores de son.

 

CRANC 22-06/22-07

Alguns problemes financers començaran a resoldre’s, a poc a poc, gràcies a la influència planetària de Venus en el teu signe, ja que et portarà bona sort en el terreny econòmic, però no et descuidis i continua treballant de valent. Per a les parelles, comença una temporada de connexió màgica, similar als primers temps, mentre que els solters tindran una molt bona predisposició al romanticisme.

 

LLEÓ 23-07/22-08

El mes d’octubre ve farcit d’importants canvis. Comptaràs amb un gran esperit d’iniciativa per a liderar tots els projectes que tens al cap. Serà un bon període per a posar en marxa diverses estratègies i emprendre nous negocis, dels quals obtindràs importants beneficis econòmics. Practica més activitat física per a evitar l’esgotament mental i emocional.

 

VERGE 23-08/21-09

Hauràs de prendre importants decisions en el terreny professional. Els viatges per raons de treball estaran a l’ordre del dia. Mercuri en Balança, situat en el sector dels recursos, et predisposarà a mantenir una excel·lent comunicació i fluïdesa, i a relacionar-te amb el teu entorn. Rebràs el suport dels teus caps, a causa de les teves brillants idees i projectes.

 

BALANÇA 22-09/22-10

Hauràs d’enfrontar-te a petites, però significatives revolucions, dins i fora de tu mateixa. Serà un mes ple d’incerteses i confusions. No obstant això, es preveuen bones notícies en l’horitzó professional, una nova proposta de treball tocarà la teva porta. El millor serà desconnectar de la rutina per a aclarir la teva ment. Accepta invitacions i comparteix bons moments amb amics.

 

ESCORPÍ 23-10/21-11

És un mes propici per a ampliar el teu cercle d’amistats i els teus vincles socials, ja que es generaran importants canvis en el teu entorn. La teva eloqüència estarà més activa que mai. Júpiter, Mart i Venus afavoriran àmpliament les teves habilitats comunicatives. La influència d’Urà en Àries t’aportarà una gran dosi de creativitat i optimisme per a convertir qualsevol situació complexa en un fet productiu.

 

SAGITARI 22-11/22-12

Arriben temps de canvi per als nadius d’aquest signe, sobretot en l’àmbit de treball. Hi haurà possibilitats d’obtenir un ascens professional i tancar un important negoci, que tens pendent des de fa alguns mesos. Portaràs endavant desafiants projectes, que posaran a prova les teves habilitats.

 

L'Horòscop CapricornCAPRICORN 23-12/22-01

Evita prendre decisions precipitades, pel que fa als assumptes financers, ja que Mart a la Casa V podria provocar greus enfrontaments legals amb els teus socis i d’això dependrà el teu futur econòmic i professional. La diplomàcia resultarà imprescindible, si prefereixes conservar el diàleg.

 

L'Horòscop AquariAQUARI 22-01/21-02

La posició favorable de Venus i Mart convertirà el mes d’octubre en un dels més satisfactoris de l’any per a Aquari. Gràcies al Sol i a Mercuri en Balança, estaràs molt més comunicativa i aconseguiràs dialogar, comprendre i aclarir també, algunes qüestions laborals que t’estaven incomodant. Comptaràs amb un molt bon estat físic i gran vitalitat, que portarà grans beneficis al teu estat d’ànim.

 

L'Horòscop PeixosPEIXOS 22-02/20-03

Tindràs grans insatisfaccions en el terreny laboral, la influència de Saturn, Júpiter, Mart i Venus generarà certes discrepàncies amb els teus companys de treball. No obstant això, Urà en Àries t’atorgarà idees brillants. La pràctica d’activitats a l’aire lliure t’ajudarà a combatre totes les tensions que vas acumulant.