L’Horòscop de setembre: Mes d’intensos moviments i transicions

L’Horòscop de setembre:
ÀRIES 21-03/20-04

Júpiter et beneficiarà durant tot el mes i això et portarà resultats positius en el teu treball. El planeta de l’amor, Venus, no tan sols t’obrirà les portes a relacions afectives, sinó que també beneficiarà la teva economia. Tindràs un cop de sort, però mantén-te concentrat en els teus objectius, no et distreguis.

 

TAURE 21-04/20-05

Procura controlar les teves despeses, no facis compres supèrflues i tracta de no adquirir compromisos fins a finals de setembre. Tracta de no carregar-te de treball ni de responsabilitats que no et corresponen. Ajorna els viatges, ja que el planeta Mart pot generar algunes dificultats i possibles accidents.

 

BESSONS 21-05/21-06

Durant el mes de setembre, conquistar el cor d’aquesta persona de la qual estàs enamorada serà molt fàcil. El planeta Venus t’omplirà de sensualitat i romanticisme. És un bon mes per a iniciar una aventura amorosa. Mercuri transitant pel teu signe et permetrà aconseguir un bon equilibri, tant en l’àmbit professional com en l’econòmic. Sorgiran possibilitats de viatges relacionats amb la feina.

 

CRANC 22-06/22-07

El planeta de l’amor abandona el teu signe, el dia 7 de setembre, per la qual cosa serà un mes complicat per a iniciar relacions amoroses. Malgrat tot, Mercuri et beneficiarà de manera positiva, la qual cosa et permetrà tancar projectes que havies iniciat fa un temps. Si estàs pensant a fer un viatge, no serà el mes més indicat. Evita les distraccions i vigila amb les persones que tens al teu voltant.

 

LLEÓ 23-07/22-08

Amb Venus en el teu signe, setembre serà un excel·lent període, sobretot, per als cors solitaris. L’amor serà protagonista aquest mes i t’omplirà d’energia positiva. Tindràs la creativitat a flor de pell. Si estàs buscant feina, és un bon moment per a fer el canvi i no quedar-te en l’intent. Sorgirà la possibilitat de fer un viatge curt per temes de treball.

 

VERGE 23-08/21-09

Rebràs una gran notícia el mes de setembre. Venus, Júpiter i Saturn afavoriran els esdeveniments positius fins al final de l’estiu 2020. El treball i l’economia marxaran a la perfecció. Dedica, almenys una hora al dia, per a fer activitat física, ja que li vindrà molt bé al teu cos.

 

BALANÇA 22-09/22-10

Mart en oposició et pot posar una mica nerviosa en l’amor, sobre tota la primera setmana de setembre, perquè Venus transitarà per Càncer. Serà un mes propici per a continuar apostant per projectes professionals que tenies aparcats. Bons auguris per a començar amb un nou negoci o acord financer. Evita fer massa esforços físics i para atenció a la teva alimentació.

 

ESCORPÍ 23-10/21-11

Mes no tan favorable per a les relacions amoroses. Hauràs d’aprofitar la primera setmana de setembre per a interactuar i conèixer noves persones. Júpiter i Saturn afavoriran els viatges, a curt termini, en els quals podràs trobar una persona que, en el futur, et serà molt útil per a desenvolupar ambiciosos projectes.

 

SAGITARI 22-11/22-12

Moment propici per a fer noves amistats i ampliar el teu cercle social i professional. Coneixeràs persones molt interessants en llocs inusuals. Para atenció a les noves oportunitats. Cuida la teva alimentació i fes activitat física.

 

L'Horòscop CapricornCAPRICORN 23-12/22-01

A partir del mes de setembre, Venus no estarà en oposició, així que l’amor tornarà a ser protagonista. Aquesta oposició ha generat importants desacords però, a partir del dia 7, tot millora. Arribaran molt bones notícies, en l’àmbit laboral, després d’un període bastant difícil. Vés amb compte amb Mart, no practiquis esports massa perillosos, i no exageris amb el menjar, ja que podries patir un cert malestar.

 

L'Horòscop AquariAQUARI 22-01/21-02

Possibles complicacions sentimentals que generaran alguns moments de crisis amb la parella. Els cors solitaris començaran una fase d’incertesa en el pla amorós. Arriben novetats professionals i econòmiques per a aquells que han treballat de valent en el passat. Júpiter a la casa 12 et permetrà resoldre problemes del passat, que obstaculitzaven alguns projectes que tenies previstos.

 

L'Horòscop PeixosPEIXOS 22-02/20-03

Coneixeràs una persona que canviarà la teva vida per complet. Para atenció als senyals del destí. Tracta de no malgastar els diners i prioritza les teves despeses. Arribaran nous acords que et portaran grans beneficis econòmics. Controla la teva alimentació durant el que resta d’estiu i si fas vacances. Procura fer activitat esportiva, que t’ajudarà a potenciar l’autoestima i la salut en general.