L’Horòscop de setembre: potencia al màxim totes les teves virtuts i encants

L’Horòscop de setembre:
ÀRIES 21-03/20-04

Procura mantenir l’equilibri entre els teus deures professionals i les teves relacions familiars. No permetis que les teves obligacions t’impedeixin tirar endavant projectes que ja tinguis al cap. Setembre es presenta com un bon període per invertir en un immoble o en algun negoci interessant, ja que podràs obtenir importants guanys a llarg termini. Para atenció a la teva alimentació i salut.

 

TAURE 21-04/20-05

Setembre serà un magnífic mes per iniciar aquests canvis que tens pendents. Aprofita la teva vitalitat i energia per llançar-te a nous projectes. Si estàs buscant canviar d’ocupació, aquest mes tindràs l’oportunitat de fer-lo. Però tracta de pensar fredament i no actuar de manera compulsiva. Procura mantenir la calma i evita tota mena de conflicte, no només familiars sinó també de parella.

 

BESSONS 21-05/21-06

En aquest període estaràs protegida per Júpiter, la qual cosa et permetrà comunicar-te fluidament amb els teus superiors i arribar a bons acords en l’àmbit laboral. Serà un mes per sumar experiències i establir forts vincles socials. Procura que l’estrès no entorpeixi els teus projectes. Allibera les teves males energies fent activitat física i cuidant la teva alimentació.

 

CRANC 22-06/22-07

Hauràs de prendre el control de les teves emocions, ja que la presència de Mart en el teu signe et farà sentir més susceptible. Pot ser que sorgeixin alguns desacords amb la teva parella, però tingues paciència que tot se solucionarà. Centra’t en les teves fortaleses i confia en tu mateixa.

 

LLEÓ 23-07/22-08

Abans d’invertir els diners en un nou projecte, analitza cada pas que donis perquè pots trobar-te amb algunes sorpreses. És moment d’organitzar-te i administrar millor el teu temps. Gaudeix del teu benestar i de la teva parella. La presència de Venus en el teu signe et garantirà l’èxit en les teves relacions amb els altres.

 

VERGE 23-08/21-09

El Sol en el teu signe potencia al màxim totes les teves virtuts i encants. Aprofita-ho! Urà i Plutó t’ajudaran a transformar-te i enfrontar-te a les teves pors per sortir de la teva zona de confort. Hauràs de continuar treballant intensament, però obtindràs la teva recompensa, no ho dubtis.

 

BALANÇA 22-09/22-10

El teu magnetisme i encant no passaran desapercebuts. Mart i Venus t’impulsaran a realitzar tot allò que et proposis, però hauràs de confiar en la teva intuïció i en les teves capacitats. La teva autoestima sortirà reforçada. Aprofita el teu temps lliure per continuar aprenent.

 

ESCORPÍ 23-10/21-11

Aprofita el mes de setembre per enfortir les teves velles amistats i sembrar altres de noves. Les teves bones energies et permetran superar algunes dificultats que arribaran a mitjans de mes. Sorgirà la possibilitat de realitzar un viatge de plaer i de negocis. Gaudeix-lo, no et tanquis a noves oportunitats.

 

SAGITARI 22-11/22-12

La feina serà la teva principal preocupació el mes de setembre. Rebràs aquest reconeixement econòmic que estaves esperant des de fa alguns mesos i, fins i tot, sorgirà l’oportunitat d’un ascens. No perdis la calma ni t’estressis, tot arribarà en el moment menys pensat.

 

L'Horòscop CapricornCAPRICORN 23-12/22-01

Etapa excel·lent per a les qüestions del cor. La teva sensualitat i el teu costat romàntic es faran notar durant tot el mes. Si estàs soltera, tindràs la possibilitat de conèixer a persones molt interessant que aportaran bons moments a la teva vida i si estàs en parella gaudiràs de moments molt plaents junts.

 

L'Horòscop AquariAQUARI 22-01/21-02

Setembre serà un bon moment per deixar la mandra de costat i posar-te en moviment. Comença millorant la teva dieta i després incorporant activitat física a la teva rutina. Si vols millorar les teves finances, hauràs de retallar les despeses innecessàries.

 

L'Horòscop PeixosPEIXOS 22-02/20-03

Serà un mes intens i ple d’activitats en tots els àmbits de la teva vida. Hauràs d’enfrontar-te a nous desafiaments on posaràs a prova totes les teves capacitats i fortaleses. La teva creativitat estarà a flor de pell. La influència de Venus, el sol i Mercuri t’afavoriran per resoldre problemes financers.