L’Horòscop d’abril: mes de diàleg i amistat

L’Horòscop d’abril:
ÀRIES 21-03/20-04

Feliç aniversari pels nascuts al signe d’Àries. El teu horòscop serà molt agradable, sobretot en l’àmbit relacional. Amb el suport de Mart estaràs submergit pels contactes, i podràs gaudir de multitud de festes. El diàleg serà fluid i amigable amb l’entrada de Mercuri en el teu signe a partir del 18.

 

TAURE 21-04/20-05

El teu horòscop es troba marcat aquest mes per la tendresa i l’harmonia degut a la influència favorable del Sol. Estaràs envoltat de bons sentiments i de bones intencions, tant en l’àrea personal com en la professional. La presència d’Urà en el teu signe farà que la imaginació sigui fèrtil i la creativitat et porti a explorar totes les opcions.

 

BESSONS 21-05/21-06

Abril t’aportarà reptes, tindràs ganes i necessitaràs d’obrir-te a nous horitzons i noves experiències. Si encara fa poc algunes relacions t’han pesat o generat tensions ja te’n pots oblidar, ara sabràs guanyar en independència i autonomia gràcies a una certa maduresa i reflexió a l’entorn de les relacions.

 

CRANC 22-06/22-07

Aquest mes serà òptim per afirmar-te una mica més que no ho fas de costum, Mart en el signe de Gèminis et transmetrà energia i bon humor, i et portarà a provar noves opcions tant en l’àmbit personal com professional. Això et portarà no solament a avançar sinó també a desbloquejar temes que estaven estancats de fa dies.

 

LLEÓ 23-07/22-08

Et toca emancipar-te i aprofitar la llibertat. Si somniaves en grans espais i en la autonomia de moure’t al teu ritme, ha arribat el moment. Aprofita la independència ja que no dura eternament, però hauràs de tenir cura de no caure en la impulsivitat i en les decisions irreflexives, la precipitació no és bona consellera.

 

VERGE 23-08/21-09

Per tu tota la vida relacional es trobarà a l’honor gràcies a la influència positiva de Venus. Mercuri per la seva part et permetrà arrodonir i suavitzar qualsevol mal moment en totes les àrees de la teva vida. Estaràs atent al teu entorn, sabràs escoltar en el moment just i estaràs més present que de costum.

 

BALANÇA 22-09/22-10

Un mes complicat que et desestabilitzarà i sensibilitzarà molt més que de costum i que et portarà a dubtar de tot. Júpiter retrograda i Mart que et pertorba, dos planetes forts que et faran la vida menys fàcil fins a mitjans de mes, desprès la influència de Mercuri vindrà a calmar les coses.

 

ESCORPÍ 23-10/21-11

Aquest mes, la doble influència de Mart farà que al principi de mes et vulguis aïllar i la segona part del mes et portarà a massa impulsivitat. Que es tracti de qüestions administratives, de diners o d’afers legals, alguns dels dossiers que pensaves arxivats tornaran al davant de l’escena i hauràs d’assumir les responsabilitats que se’n derivin.

 

SAGITARI 22-11/22-12

Miraràs cap al passat i aquest retorn et permetrà tornar a actualitzar el teu present. Serà un bon moment per fer balanç, per veure allò que has fet –bé o malament– i allò que et manca per fer. Mart i Júpiter et portaran a estar obert i preparat per posar al dia tot allò que ho requereix.

 

L'Horòscop CapricornCAPRICORN 23-12/22-01

Abril marca l’obertura d’un nou capítol a la teva vida, fa temps que necessitaves renovar-te i sembla que el moment ha arribat. Atenció però amb l’energia de Mart, que et pot portar a la imprudència: no vagis de pressa, aprofita la prudència que caracteritza el teu signe. Fins a mig mes, Venus t’aportarà moments dolços en les teves relacions.

 

L'Horòscop AquariAQUARI 22-01/21-02

Molt bona moral tot el mes, i una bona època per gaudir de totes les realitzacions que has obtingut fins ara, aprofita al màxim. Pren el temps de posar-te i d’estabilitzar totes les situacions que consideris encara fràgils. En els propers mesos ja podràs tirar endavant i pensar en el futur. Mercuri t’aportarà suport en l’àrea afectiva.

 

L'Horòscop PeixosPEIXOS 22-02/20-03

Venus en el teu signe fins a mitjans de mes et portarà més cap a la realitat i menys pels somnis que et són habituals. Això t’ha de permetre progressar en algunes àrees de la teva vida i de reconsiderar les opcions que tenies; et portarà a afirmar-te, a reafirmar els teus projectes i a fer evolucionar les coses de manera molt positiva.