L’Horòscop de gener: un any que comença amb algunes complicacions

L’Horòscop de gener:
ÀRIES 21-03/20-04

Es presenta un any amb certa complexitat i es requereixen canvis importants, sobretot en l’àmbit laboral. Ja sabem que no t’agraden els objectius complicats i que prefereixes la passivitat, però estàs preparada per afrontar nous reptes i per controlar les oscil·lacions que patirà la teva economia durant aquest mes de gener. Així que, no has de tenir por als canvis, aprofita’ls!

 

TAURE 21-04/20-05

T’has plantejat que, amb l’any nou, seria interessant canviar els esquemes de la teva vida, aprofitant més les oportunitats que van sorgint dia rere dia. Doncs és bon moment per a nous reptes i per deixar-te portar pels esdeveniments, ja que, si actues amb reflexió i determinació, podràs assolir tots els objectius que et puguis arribar a plantejar durant aquest mes.

 

BESSONS 21-05/21-06

Desperta!, ja és moment de sortir d’aquest període de letargia en el qual t’havies instal·lat, ja que els astres t’aportaran aquell grau de vitalitat que tant estaves necessitant. Durant aquest mes captivaràs pel teu encant, però no et deixis portar pel teu ego, ja que podries tenir seriosos problemes de parella i conflictes familiars o laborals, mira de ser més diplomàtica.

 

CRANC 22-06/22-07

Entres en una etapa de profunda transformació en la qual trobaràs l’estabilitat necessària per a posar a prova la teva creativitat. També voldràs potenciar el teu vessant més espiritual i gaudiràs de les teves relacions, que estaran plenes de tendresa, però sempre que controlis els teus impulsos, especialment en temes relacionats amb la feina. Deixa’t portar pel destí!

 

LLEÓ 23-07/22-08

Entres en una època d’esplendor, tant pel que fa a la salut com als teus projectes professionals, així que no busquis els tres peus al gat i no intentis racionalitzar tot el que t’envolta. Comences l’any amb molta sort i els astres t’ajuden a gaudir plenament de la teva parella, de la teva feina i, sobretot, de viatges inesperats que t’ompliran de joia i d’energia, aprofita el moment!

 

VERGE 23-08/21-09

És moment d’afrontar els problemes familiars i de donar-li una solució definitiva, sobretot, si tens fills. Pel que fa al vessat sentimental, comptaràs amb bones energies per a trobar la parella que estàs esperant o, si tens parella, la calma tornarà a la teva relació. D’altra banda, podries organitzar un viatge o retir a algun centre espiritual, t’anirà molt bé.

 

BALANÇA 22-09/22-10

La família i la llar seran el centre de la teva atenció durant aquest mes de gener, ja que t’agrada oferir-te als altres, però també esperes ser compensada. És important veure el vessant positiu de les coses, ja que aquest mes estaràs especialment sensible i la teva moral et podria jugar males passades. D’altra banda, seria interessant que agafessis uns dies de descans, això t’equilibrarà.

 

ESCORPÍ 23-10/21-11

Estàs pletòrica d’energia i la teva ment està més oberta que mai, així que, aprofita el moment per a realitzar petits desplaçaments, segur que trobaràs bones oportunitats per ampliar les teves finances. Si tens família o fills, seria interessant enfortir els lligams amb ells, perquè no organitzes un viatge i comences a gaudir dels teus éssers estimats?

 

SAGITARI 22-11/22-12

Aquest mes estaràs especialment alegre i amb ganes de fer coses noves, et sentiràs especialment dinàmica i això t’ajudarà a reorganitzar algunes àrees de la teva vida. També et plantejaràs, si tot el que has fet fins ara et satisfà o has de fer canvis radicals, tant en el vessant personal com professional, però no et precipitis, les presses no aporten bones solucions.

 

L'Horòscop CapricornCAPRICORN 23-12/22-01

Comences l’any amb bon peu i la sort et somriu, així que no li donis més voltes als petits problemes que puguin aparèixer i comença a gaudir dels bons moments que et regala la vida. També sentiràs la necessitat de gaudir d’una certa solitud i això el podries aprofitar per a fer unes caminades per la muntanya o per fer una escapada de cap de setmana.

 

L'Horòscop AquariAQUARI 22-01/21-02

Inicies l’any amb una tendència molt clara a la introspecció, ja que desitges fer canvis importants en la teva vida. Aprofita el moment per a reorganitzar les teves finances i per a revisar certs projectes de futur. Segur que patiràs una evolució important i pensa que, la llibertat que tant desitges, està al teu interior, així que, aprofita-la!

 

L'Horòscop PeixosPEIXOS 22-02/20-03

Prepara’t perquè la teva vida patirà canvis molt significatius, no és possible que les teves amistats o família et desestabilitzin sempre. Per tant, mira de mantenir la calma i allunya’t d’ells una temporada, segur que et sentiràs molt alliberada. Pel que fa al vessant sentimental, trobaràs moltes oportunitats per a gaudir de relacions esporàdiques, però molt intenses.