L’Horòscop de juliol: un mes per a refer-se

L’Horòscop de juliol:
ÀRIES 21-03/20-04

Què et passa? Anava tot bé i ara estàs en hores baixes. Atura-ho i reverteix la situació. Ho pots fer. No et desesperis si amb la parella no et va bé o no en tens, el més important és saber passar el temps amb tu mateixa. Econòmicament no pots ser massa esplèndida, així que consumeix amb coneixement.

 

TAURE 21-04/20-05

Cada vegada et trobes millor amb tu mateixa i estàs a punt d’assolir la plenitud física i mental. Això et repercutirà favorablement tant a la feina com a la teva vida personal. Aprofita-ho. Vigila amb fer despeses extraordinàries que no necessites, no gastis per gastar. En qüestions sentimentals, et trobaràs bé, tranquil·la.

 

BESSONS 21-05/21-06

Evita les discussions i les polèmiques amb persones molt emocionals, ja que t’esgotaran mentalment i necessites total la teva energia. Una persona del passat voldrà tornar a entrar a la teva vida: estigues alerta, perquè no és aigua clara. Aprofita el bon temps per practicar exercici a l’aire lliure.

 

CRANC 22-06/22-07

Continues en hores baixes, I ja és hora de refer-se. Deixa’t cuidar i estimar, però, sobretot, dedica’t temps a tu mateixa: regala’t un massatge, una sessió de bellesa, una tarda de compres… No et sentis culpable. T’ho mereixes. La primera quinzena serà més fluixa, però abans que acabi el mes remuntaràs.

 

LLEÓ 23-07/22-08

Et trobes en una cruïlla en la qual has de prendre un camí. La teva intel·ligència i sentit comú et guiaran. Confia en el teu sentit comú. Les molèsties físiques disminuiran amb l’arribada del ple estiu. Deixa que el Sol t’escalfi (això sí, amb protecció solar!). La feina continuarà estable, sense novetats.

 

VERGE 23-08/21-09

Vigila, no siguis impacient. No prenguis decisions precipitades de les quals després te’n podries penedir. Reflexiona. Amb tot, el mes de juliol estarà ple de diversió i d’oci, però també treballaràs molt, encara que la teva capacitat d’adaptació t’ajudarà a afrontar qualsevol situació estressant.

 

BALANÇA 22-09/22-10

Tens moltes ganes d’estiu! De sortir, de prendre la fresca nocturna, de banyar-te al mar… Aprofita-ho, que els mesos de calor passen ràpidament. Estàs més atenta a les persones del teu voltant, i això et repercutirà positivament. Ara bé, no facis res perquè n’esperis res a canvi. Sigues generosa, en tots els sentits.

 

ESCORPÍ 23-10/21-11

L’escenari sentimental que se’t planteja t’ajudarà a concentrar-te en tot allò que és realment vàlid i significatiu per a tu. Descarta les propostes que no t’aporten res. Vigila amb l’alimentació, no cometis massa excessos perquè és estiu. Ara no és bon moment per canviar de feina, espera al setembre.

 

SAGITARI 22-11/22-12

L’economia no continua en el millor moment, però no t’angoixis perquè és una situació temporal. Aprofita per gaudir del teu poble, del teu entorn, per visitar amics i familiars… No passa res si aquest estiu no viatges lluny. Ara és el moment de vetllar per la salut, i aprofitar la calor del juliol per revitalitzar-te.

 

L'Horòscop CapricornCAPRICORN 23-12/22-01

Hi ha alguns assumptes familiars que et tenen preocupada. No t’angoixis perquè tot se solucionarà. No pots estar sempre pendent de tothom, t’has de cuidar, o la teva salut se’n pot ressentir. En l’amor, amb la parella va bé, us sentireu molt pròxims; si no en tens, dedica més temps a les amistats.

 

L'Horòscop AquariAQUARI 22-01/21-02

Després de l’eufòria, arriba la calma. Tot continua bé, al seu lloc. Després d’uns mesos molt intensos, aquest juliol aprofita per relaxar-te, no pots anar sempre a cent per hora. Agafa un llibre i estira’t a la vora de la piscina. Gaudeix de la teva plenitud. Les vacances et permetran tornar a la feina amb les forces renovades.

 

L'Horòscop PeixosPEIXOS 22-02/20-03

Aquest signe viurà un mes ple d’experiències sensuals. Si tens parella, experimentareu noves sensacions; si no en tens i estàs oberta, podràs gaudir d’una aventura d’estiu, sense compromís. La teva salut estarà esplèndida. Vigila a la feina, ja que hi ha persones molt geloses que et tenen enveja per les teves qualitats i capacitats.