L’Horòscop de juny: energia per a l’estiu

L’Horòscop de Juny:
ÀRIES 21-03/20-04

Evita tota mena de conflictes familiars i laborals. Centra’t en el que realment és important. Vigila les teves finances i no gastis més del compte. La presència de Venus en el signe de Lleó, de Mart en Aquari, i Júpiter en Escorpí, afavorirà la concreció de projectes professionals que tens postergats. Serà un bon mes per començar a planificar les teves pròximes vacances.

 

TAURE 21-04/20-05

Juny serà un mes ideal per alliberar-te dels lligams i atreure importants canvis a la teva vida. La influència de Neptú en el teu signe t’ajudarà a continuar evolucionant, a nivell espiritual, i afavorirà la teva creativitat i inspiració, especialment si et dediques a l’art. Sorgiran noves oportunitats financeres i laborals, aprofita-les. Serà necessari que vigilis la teva dieta i comencis a practicar més esport.

 

BESSONS 21-05/21-06

Comença un període molt positiu per als nadius de bessons en tots els àmbits de la vida. La influència de Venus en el teu signe reforçarà el teu encant natural i la comunicació amb els teus col·legues. Serà un mes en el qual et sentiràs plena d’energia i amb ganes d’emprendre nous projectes. A mitjans de juny sorgirà un viatge imprevist que canviarà la teva agenda per complet.

CRANC 22-06/22-07

L’ingrés de Mercuri a la Casa II del teu signe t’impulsarà a comprometre’t encara més amb el teu creixement personal. Juny serà un bon mes per començar aquesta formació que vas postergant per falta de temps. L’excés de treball pot portar-te alguns problemes de salut. Per això, no descuidis la teva imatge ni les teves relacions socials.

 

LLEÓ 23-07/22-08

El treball en equip serà clau per posar en marxa tots els teus plans i superar les dificultats que es presentaran pel camí. La influència de la Lluna plena en el teu signe, a finals de mes, et carregarà d’abundant energia per resoldre tots els assumptes que necessitis. Abans de prendre qualsevol decisió, reflexiona i medita cada pas que donis.

 

VERGE 23-08/21-09

Fins a mitjans del mes de juny, evita signar i tancar qualsevol tipus d’acord i contracte, ja que en la segona part del mes milloraran les teves condicions laborals i financeres. Vigila la pressió arterial i l’alimentació. Procura desconnectar de la rutina i alliberar l’estrès diari mitjançant l’activitat física.

 

BALANÇA 22-09/22-10

El mes de juny sorgiran interessants possibilitats per concretar viatges de negocis i per estudis. Serà un mes propici per consolidar i enfortir vincles ja establerts. Vigila les teves finances i no malgastis els teus diners en coses innecessàries. Pot ser que et sentis molt cansada, i sense ganes de fer res, així que procura descansar com s’ha de fer i mira de dormir almenys 8 hores per dia.

 

ESCORPÍ 23-10/21-11

Prioritza les teves despeses i intenta ser el més auster possible. No gastis diners de manera irracional. Juny es presenta per als nadius d’Escorpí com un mes ideal per formar-se i potenciar les habilitats intel·lectuals i comunicatives. La teva creativitat t’impulsarà a desenvolupar noves idees i projectes, que et seran rendibles a llarg termini.

 

SAGITARI 22-11/22-12

Moment propici per  planificar el teu futur a llarg termini i treballar intensament a la recerca de millors oportunitats. Els diners no et faltaran, però evita fer qualsevol pas en fals. Aprofita el teu temps lliure per compartir amb la teva família i amics.

 

L'Horòscop CapricornCAPRICORN 23-12/22-01

Aquest serà un mes perfecte per emprendre aquest negoci o projecte que tens pendent i que encara no t’has atrevit a dur a terme. Els astres s’han alineat a favor teu i t’asseguren grans èxits. Espiritualment, serà un moment de canvi que podràs aprofitar, per resoldre alguns assumptes pendents del passat, i que t’ajudaran a sentir-te més a gust amb tu mateixa.

 

L'Horòscop AquariAQUARI 22-01/21-02

L’entrada de Venus a la Casa V indica l’inici d’una intensa relació, que afavorirà a les persones solteres d’aquest signe però, els qui ja estiguin en parella, rebran una proposta de casament. Juny es presenta com el més indicat per començar a renovar alguns espais de casa que estiguin molt descuidats.

 

L'Horòscop PeixosPEIXOS 22-02/20-03

Si tens assumptes pendents de solucionar en el pla familiar, juny és un bon mes per resoldre’ls. La bona fortuna t’acompanyarà durant tot el mes i et guiarà per realitzar importants inversions que et donaran resultats molt prometedors.