L’Horòscop de maig: energia de primavera

L’Horòscop de maig:
ÀRIES 21-03/20-04

Serà un mes carregat d’energia per als nadius del teu signe. Seria interessant i molt profitós, iniciar nous projectes o marcar nous objectius; també és bon moment per trobar l’amor o per potenciar-lo. Però vigila amb l’excés d’energia, també et pot comportar problemes de convivència o de relacions socials.

TAURE 21-04/20-05

Després d’una etapa de convulsió, sembla que arriba la calma a la teva vida, un fet que has d’aprofitar per posar en ordre les teves finances i per construir tot el que has ensorrat anteriorment. També és moment per a un casament; així que, endavant, moltes felicitats!

BESSONS 21-05/21-06

Els planetes et seran favorables i t’ajudaran en tots els projectes que tinguis pendents; així que, aprofita l’oportunitat. D’altra banda, és important que controlis el teu estat nerviós. Intenta relaxar-te, podries fer ioga.

 

CRANC 22-06/22-07

Bon moment per a les finances i per als temes professionals. Clarifica els teus objectius i aconseguiràs tots els teus propòsits. Pel que fa a la salut, evita entrar en episodis i, si pateixes qualsevol malaltia neurològica, no dubtis a consultar el teu metge, pot ser important.

LLEÓ 23-07/22-08

Aquest mes gaudiràs dels efectes beneficiosos dels astres, perfecte per temes relacionats amb l’amor, l’amistat, la felicitat i l’èxit als negocis. Comences una nova etapa que et porta moltes satisfaccions i també molts triomfs. Has treballat molt i recolliràs els fruits. Juga a la loteria, la sort està del teu costat.

VERGE 23-08/21-09

Passes per un moment d’autèntica convulsió i és important que et centris a solucionar els temes més prioritaris. Però no tot serà dolent, de les errades n’aprenem i sortiràs enfortit d’aquesta situació. Mira de cultivar les relacions socials i no entris en lluites ideològiques, no serviran per res.

BALANÇA 22-09/22-10

Març marcarà un nou rumb a la teva vida i afectarà les teves relacions sentimentals i sexuals. És un moment per trobar un equilibri entre què vols i el que pots assolir, només així evitaràs conflictes del tot innecessaris. Mira de tenir cura de la teva salut i no perdis les teves energies en coses que no t’aporten res positiu.

ESCORPÍ 23-10/21-11

Èxit total en l’àmbit social i professional. Tindràs la sort de cara i podràs donar un gir positiu al teu destí. També és un bon moment per les finances i pels jocs d’atzar. Pel que fa a les relacions sexuals, hauries de posar en ordre els conflictes que eviten que puguis gaudir d’una satisfacció plena.

SAGITARI 22-11/22-12

Aquest serà un mes de contrastos  molt intensos, ja que gaudiràs de moments d’èxit i felicitat, però també de moments de conflictes i tensions. Els viatges et poden ajudar a clarificar les idees. Pel que fa a les relacions, és possible un enamorament sobtat, que viuràs amb intensitat, sempre i quan tinguis serenitat.

L'Horòscop CapricornCAPRICORN 23-12/22-01

Durant aquest mes serà molt important que tinguis cura de la teva salut. Hauries d’abandonar els hàbits poc saludables, sortir al carrer i fer esport. Si no n’ets capaç, posa’t en mans de professionals i notaràs un gran canvi a la teva vida. En cas contrari, si no el fas, en patiràs les conseqüències.

L'Horòscop AquariAQUARI 22-01/21-02

Deixa’t veure en qualsevol acte social, rellançaràs la teva imatge i, fins I tot, podries trobar l’amor. Aprofita per trobar parella o per potenciar la teva relació afectiva o amb amics. Segur que la sort t’arribarà de les teves relacions, malgrat que podries jugar una timba de pòquer, segur que guanyes.

L'Horòscop PeixosPEIXOS 22-02/20-03

És important poder potenciar les relacions familiars, ja que ells podran ajudar-te a posar en ordre tots els teus assumptes. També és un bon moment d’organitzar casa teva i així posaràs ordre en la teva vida. Si ets constructiva, milloraràs l’ambient laboral i també la teva salut.