L’Horòscop d’Abril

L’Horòscop de Abril:
ÀRIES 21-03/20-04

Hauràs de mantenir la calma i controlar la teva ansietat. Pot ser que aquest mes et trobis amb moltes dificultats per a reordenar certes situacions que es presentaran a causa de les influències negatives dels planetes que transiten el teu signe. Tracta de ser tolerant amb tu mateixa, i amb el teu entorn.

 

TAURE 21-04/20-05

Tard o d’hora les coses bones arriben, encara que es facin esperar. Mes clau per a concretar projectes i desitjos que s’havien postergat, fins al moment, per falta de diners i motivació personal. Aconseguiràs el reconeixement professional i social que estaves esperant des de fa molt temps. Aprèn a gaudir d’aquest moment, no et resisteixis al canvi.

 

BESSONS 21-05/21-06

Mes ideal per a desplegar la teva intel·ligència i audàcia i així concretar els teus plans, però actua amb cautela, ja que rebràs les influències desfavorables d’alguns planetes que contribuiran a generar algunes confusions i mals entesos. Desplega tot el teu potencial per a generar nous projectes que portaran a la teva vida millores econòmiques i expansió professional.

 

CRANC 22-06/22-07

Hauràs de deixar anar els teus lligams del passat per a rebre els canvis que vénen en camí. Serà un mes en què et sentiràs molt sensibilitzada i susceptible, per tot el que s’opini i digui al teu al voltant, però a poc a poc aniràs recobrant força i coratge per a donar-li importància al que realment ho mereix.

 

 

LLEÓ 23-07/22-08

Hauràs d’exercitar la paciència, ja que serà un mes en què et trobaràs amb moltes traves en el camí, que podràs sortejar amb l’ajuda dels teus éssers estimats, però hauràs de deixar de banda el teu orgull i altivesa. Evita els mals entesos familiars, sobretot en qüestions de papers i diners.

 

VERGE 23-08/21-09

Moment per fer una pausa, per a reflexionar i per prendre les millors decisions, així evitaràs disgustos a futur. Mira d’actuar i que les teves paraules no se les emporti el vent. Aprèn a ser més flexible amb tu mateixa, sense oblidar que pots rebre ajuda de qui menys imagines.

 

BALANÇA 22-09/22-10

Desplegaràs una actitud positiva durant el mes, malgrat les circumstàncies adverses, la qual cosa et permetrà desembolicar-te fluidament. La comunicació serà clau per a mantenir estable els teus vincles laborals i amorosos. Arriben moments de canvis inesperats, i una possible mudança, que modificaran el teu panorama laboral.
 

ESCORPÍ 23-10/21-11

Podràs lluir amb facilitat les teves brillants i pràctiques idees per a desenvolupar importants projectes que tindràs en cartera. Actua amb prudència i serenitat, així evitaràs tensions innecessàries amb els teus superiors i mantindràs una relació correcta i diplomàtica.

SAGITARI 22-11/22-12

Serà un mes increïble per a gaudir de tot el que et succeeixi. Sorgirà la possibilitat de realitzar un viatge de plaer i de negocis que tindrà efectes molt positius per a la teva vida en general. És moment de posar fi a una relació que ja no funciona i que coarta la teva llibertat. Anima’t a començar de zero i a viure en harmonia amb tu mateixa sense haver de donar explicacions.

 

L'Horòscop CapricornCAPRICORN 23-12/22-01

Etapa de profunds canvis que et portaran a replantejar-te la teva visió de la vida. Hauràs de transformar la teva estructura mental deixant de costat la rigidesa i donant pas a nous esquemes que modificaran de manera positiva, la teva filosofia de vida.

 

L'Horòscop AquariAQUARI 22-01/21-02

Arriba un moment d’expansió motivat per la influència planetària que facilitarà el diàleg i per consegüent una bona entesa amb el teu entorn. No obstant això, no abusis de la confiança que t’atorguen, ja que podria tornar-se en contra. Guia’t pel teu sentit de la intuïció, però tracta de mantenir la calma.

 

L'Horòscop PeixosPEIXOS 22-02/20-03

Hauràs d’actuar amb vigor i afrontar de la millor manera les adversitats que se’t presentin. Fes un gran esforç perquè la sensibilitat i inseguretat no t’envaeixin i puguis avançar a pas ferm, sense deixar-te avassallar. Has d’aprendre a posar límits i a delegar millor les responsabilitats per a no sobrecarregar-te i poder gaudir del teu temps lliure.