L’Horòscop de març: l’entrada a la primavera

L’Horòscop de març

Aquest mes arriba carregat de canvis perquè es respiren els vents de la primavera, una època de transformació i creixement per a tots nosaltres.

 

ÀRIES 21-03/20-04

Si volies fer un canvi de treball, podria ser que al març sorgís l’oportunitat de realitzar aquest canvi que tant estaves esperant. T’anirà molt bé en l’amor, compartiràs moments molt plaents amb la teva parella i en família. Sorgiran interessants oportunitats per a guanyar diners extres o fer nous negocis.

 

TAURE 21-04/20-05

El mes de març es presenta com un bon moment per a començar amb la dieta i per anar al gimnàs. Això et permetrà sentir-te millor amb tu mateixa i alhora amb molta més energia per a fer altres activitats. Hauries de tenir més cura dels teus diners i invertir-los en el que realment et fa falta.  Hauries de parar atenció perquè rebràs una trucada inesperada. No rebutgis cap invitació.

BESSONS 21-05/21-06

Les teves prioritats, durant el mes de març, seran el teu treball i la teva família. No obstant això, no has de descuidar la teva salut i el teu benestar. Intenta realitzar més activitats a l’aire lliure. L’oposició de Júpiter a Bessons serà tot un desafiament, però al mateix temps t’oferirà oportunitats inesperades. En assumptes del cor, és millor que vagis sense presses per a no prendre decisions precipitades.

CRANC 22-06/22-07

Aquest serà un mes especialment bo per desenvolupar les teves dots creatives i per potenciar les teves habilitats. Escolta el teu interior i deixa’t portar per les teves passions. És moment de viure noves experiències i de fer les coses que realment t’il·lusionen. Si tens fills, és un bon moment per compartir experiències i per gaudir de la vida familiar.

LLEÓ 23-07/22-08

Aquest mes de març per al Lleó serà un mes de transformacions. Ideal per a començar a canviar l’alimentació i realitzar activitat física. En l’amor t’anirà molt bé, si no tens parella pot ser que coneguis a una persona interessant amb qui puguis formalitzar una nova relació. Econòmicament t’anirà bé, però serà gràcies al teu esforç. Necessites reduir despeses al màxim i planificar els teus moviments financers amb antelació.

VERGE 23-08/21-09

El mes de març es presenta per als nadius d’aquest signe amb alguns canvis a nivell laboral. Per això, rebràs diverses ofertes d’empreses estrangeres, que pot ser que t’ofereixin una millor posició professional. La fluïdesa en la comunicació serà clau perquè compleixis tots els teus objectius. Hauràs de parar més atenció a la teva salut, perquè l’estrès del treball i els compromisos pot ser que et juguin una mala passada.

BALANÇA 22-09/22-10

Les teves relacions familiars milloraran per al mes de març. Evita les discussions i oblida’t de tenir la raó en tot, per més que la tinguis. Tracta de mantenir una bona comunicació amb els teus companys, ja que poden sorgir alguns malentesos que et perjudicaran en el teu treball. Els qui estiguin esperant l’oportunitat de conèixer a una persona especial, març serà el mes indicat, ja que Venus entra en Aquari el dia 2 del                                          mes.

ESCORPÍ 23-10/21-11

El pas de Venus sobre la Casa IV d’Escorpió afavorirà la reconciliació i les relacions harmòniques en la llar. Continua cuidant la teva salut, la teva alimentació, descansa més i afegeix més moviment al teu cos, això et donarà més energia per a enfrontar nous reptes. El 29 de març Venus ingressa a Peixos, la qual cosa els farà sentir més compresos i més a gust amb la parella.

SAGITARI 22-11/22-12

Març serà un mes favorable per a concretar nous negocis. Sorgiran importants oportunitats que et permetran expandir-te, no només a nivell econòmic, sinó també en el professional. Hauràs de descansar més hores, dormir millor i fer exercici per a recuperar la teva vitalitat. És un mes ideal per a reactivar les reunions socials i fer nous contactes.

L'Horòscop CapricornCAPRICORN 23-12/22-01

Al març tindràs més temps per a dedicar-te a tu mateixa, al teu millorament personal, a fer diverses activitats que et reconfortaran. Exploraràs una nova faceta interna, t’autodescobriràs i estaràs més creativa que mai. No descuidis les teves finances, estalvia més i sigues conscient de les teves despeses, perquè pot ser que sorgeixin algunes despeses inesperades.

L'Horòscop AquariAQUARI 22-01/21-02

Un mes prometedor per als nadius d’aquest signe. La sensualitat i l’encant personal seran les qualitats que més es destacaran durant el mes de març. Els teus desitjos d’evolucionar professionalment es concretaran, no tinguis dubtes, però has de continuar esforçant-te per a guanyar-t’ho. Hi haurà una millora notable en els teus assumptes financers.

L'Horòscop PeixosPEIXOS 22-02/20-03

Els teus projectes començaran a fer-se realitat. Apareixeran noves oportunitats per a augmentar els teus ingressos i d’aquesta manera millorar la teva economia personal. Gaudiràs d’excel·lents moments en parella i amb amics. Març serà un magnífic mes per a deixar-se arrossegar per l’energia solar, il·lusionar-te i prendre decisions per a millorar el teu futur.