L’Horòscop per a un desembre ple

L’Horòscop per a un desembre ple i carregat d’amor, prosperitat i emocions.

ÀRIES 21-03/20-04

Acabant l’any, s’imposa una renovació general de les teves estructures, que t’obrirà noves perspectives de cara al futur. És moment de pensar molt bé què vols i com ho vols; per tant, abans de llançar-te a aventures sense rumb, pensa i reflexiona, només així podràs rectificar si t’has equivocat.

TAURE 21-04/20-05

Aprofita aquest bon moment per a relacionar-te amb els altres, triomfaràs en les relacions personals. Si has tingut problemes de parella, segur que els podràs solucionar. Mira de posar en ordre les teves finances i de marcar-te unes pautes de cara a l’any vinent. Vigila amb la salut i amb l’alimentació, fes més exercici.

BESSONS 21-05/21-06

Ha arribat el moment de fer autocrítica i de valorar en què t’has equivocat, ja que has de fonamentar les teves estructures de cara a l’any vinent. Si no afrontes el reptes amb determinació i confiança, sense criticar als altres i buscant el seu suport, pots caure en una profunda depressió.

CRANC 22-06/22-07

Tens unes perspectives excel·lents en el terreny sentimental i sexual, així que relaxa’t i gaudeix del moment! Bona època per a les relacions familiars, així que, explota la teva oratòria i sembraràs felicitat. Només pel que fa a la salut i la feina, hauries de disciplinar-te més, no t’ho prenguis a la lleugera, perquè pots tenir decepcions.

LLEÓ 23-07/22-08

Acabes d’iniciar una nova etapa en què pots créixer amb força, només cal que creguis en tu mateixa i que estiguis disposada a assolir nous reptes. A nivell sentimental i sexual, necessites nous al·licients, nous objectius. És moment de revisar i organitzar tots els vessants de la teva vida, no dubtis que és un bon moment.

VERGE 23-08/21-09

Passes per un moment complicat, no pots seguir així, mira de canviar les teves relacions personals i familiars o t’ofegaràs amb tants problemes. Has d’assumir els reptes com a tal i no com si fos un problema. Has de fer un esforç per entendre també els altres, només així podràs tirar endavant, en cas contrari, serà un mes difícil. Mira de ser positiva.

BALANÇA 22-09/22-10

Els planetes et són favorables i et proveiran d’energia per tal d’assolir nous reptes. Pensa en positiu i llança’t a fer coses que et facin il·lusió. Però, això sí, no malbaratis aquesta energia perquè llavors pots caure en una etapa molt accidentada. És un bon moment per ordenar les teves idees i per buscar més coherència en els teus actes.

ESCORPÍ 23-10/21-11

És un moment excel·lent per potenciar les teves relacions personals i per prodigar-te en actes socials. Planteja’t nous reptes i mira de créixer, perquè trobaràs relacions estimulants i molt influents. Mira de canviar també els teus hàbits de parella, no caiguis en la monotonia.

SAGITARI 22-11/22-12

Comences una etapa d’introspecció i de profunda reflexió. Selecciona els objectius més importants i mira la forma de poder assolir-los. Entres en una etapa de maduresa, en què ha d’imperar el sentit comú i, sobretot, l’esforç. Si ho fas bé, marcaràs les bases d’un futur molt més encoratjador.

CAPRICORN 23-12/22-01

Aquest mes de desembre es presenta especialment bel·ligerant, les relacions familiars i laborals seran conflictives. Per tant, vigila molt el que dius i com ho dius, i no siguis insensible, ja que en cas contrari es ressentirà, fins i tot, la teva salut. Seria interessant buscar moments de solitud.

AQUARI 22-01/21-02

Bon moment i bones oportunitats en l’àmbit social i també professional. Intenta millorar la teva imatge assistint a actes socials o familiars, això rellançarà la teva imatge i t’ajudarà a descobrir noves maneres de guanyar molts cèntims. Vigila la teva salut, sobretot els hàbits alimentaris.

PEIXOS 22-02/20-03

Aquest serà un mes especialment bo per a les relacions sentimentals, però mira d’avaluar bé la teva elecció i no t’agafis a la primera opció, podria no ser compatible amb tu. Necessites una reorganització de tota la teva vida i més disciplina en els teus actes, en cas contrari serà un mes caòtic.