L’art a cop de punt

Temporada a temporada, podem observar com aterren diferents novetats en el departament de punt, ja sigui a través de siluetes i conceptes, totalment diferents, o mitjançant recodificacions dels jerseis d’home de tota la vida.

No obstant això, de totes les alternatives, ara possibles, quins són els jerseis d’home que vestiran els que més saben de moda al llarg de la tardor que ens envolta? No cal que prenguis nota, ja que en tindràs prou, si tens una mica de memòria, perquè la llista és més aviat escarida: el jersei de coll alt dels setanta, l’oversize knit i el jersei amb motius gràfics. Sense oblidar-nos, és clar, dels bàsics sobradament coneguts. Fàcil, oi?

D’esquerra a dreta: desfilades T / H 2021-2022 de Dior Men, Louis Vuitton, Alexander McQueen, Amiri i Davi Paris. Cortesia de Tag Walk.
D'esquerra a dreta: desfilades T / H 2021-2022 de Dior Men, Louis Vuitton, Alexander McQueen, Amiri i Davi Paris. Cortesia de Tag Walk.
D’esquerra a dreta: desfilades T / H 2021-2022 de Loewe, Kolor, Prada, Études i Hed Mayner.D'esquerra a dreta: desfilades T / H 2021-2022 de Loewe, Kolor, Prada, Études i Hed Mayner.
Jersei de punt amb logo, de Jersei oversize de coll barca, de BALENCIAGA.

Jersei de punt amb logo, de Jersei oversize de coll barca, de BALENCIAGA

Gorra de punt, de MARNI.

Gorra de punt, de MARNI.

Armilla de punt, de GUCCI.
Armilla de punt, de GUCCI.
Càrdigan de punt groc, de FENDI.
punt groc, de FENDI.
Jaqueta de punt, de MAISON MARGIELA.
Jaqueta de punt, de MAISON MARGIELA.
Jaqueta de punt, d’ETRO.

Jaqueta de punt, d’ETRO.