Aquests dies el xandall s’ha convertit en la nova tendència.

Arreu del món, s’està vivint una situació complicada. La Covid-19 està marcant el nostre ritme de vida, des de fa un mes ien conseqüència, també el ritme de la moda: el xandall s’ha imposat com a màxima tendència. 

xandallEstar a casa no significa abandonar-se. Es pot seguir vestint ideal, còmoda i a la moda, i totes aquestes qualitats les té el xandall. Ara, però, el pots reinventar com mai. Converteix els models que t’emportes al gimnàs en roba d’estar per casa per anar a lúltima. Marques com ara ZaraGucci o Asos, s’han rendit davant el poder d’aquesta peça de roba, però canviant-li el nom: jogging. 

xandallHas de saber, però, que el xandall va començar a ser tendència molt abans de l’arribada d’aquesta pandèmia. Les actrius, influencers, top models i tota mena de celebritis, escollien aquesta peça com la idònia per a realitzar llargs viatges en avió i també com a forma de vida, fins al punt de convertir el xandall en la imatge del nou luxe. I és que admet qualsevol tipus de combinació i qualsevol color, a part de ser còmode i combinar pràcticament amb qualsevol altra peça de roba. I doncs? Formes part de la tendència? 

xandall

Més info