Agora Andorra International School celebra una intensa jornada de graduacions

El passat 17 de juny, l’Agora Andorra International School va dur a terme les cerimònies de graduació de 4t d’ESO, batxillerat nacional i batxillerat internacional. El padrí dels joves va ser el psicòleg i escriptor Tomàs Navarro.

Fotos: César De Pablos

Divertida, amena i emotiva. Aquest són els qualificatius que millor defineixen la jornada viscuda a l’Agora Andorra International School, el passat divendres 17 de juny, ja que la il·lusió i esperit dels joves que es van graduar van omplir el poliesportiu de la institució educativa, ubicada a l’Aldosa de La Massana.

Els primers a rebre el seu diploma i la beca corresponent van ser els 26 estudiants de 4t d’ESO, que van rebre l’aplaudiment de tots els presents, no només per la importància de la fita acadèmica aconseguida, sinó també perquè Aleksei, Nadezhda i Yotam van interpretar diferents cançons per amenitzar la jornada.

Clara Pintat Rossell, directora de l’escola, va reconèixer aquell com “un moment molt entranyable”, ja que permet els professors, tutors i pares “ser conscients del pas del temps, de com els nostres nens van creixent” fins a convertir-se en persones capaces de complir amb tots els seus propòsits. “Desitjo que tots vosaltres, durant aquesta etapa, hi hàgiu trobat el millor. Em sento particularment orgullosa d’aquesta promoció, ja que ha mostrat dedicació i compromís envers el servei a la comunitat, amb participació activa en les campanyes de recollida d’ajuda per als refugiats, i amb el programa del ‘Jove Voluntariat Lector’”, va expressar.

Diploma en mà i beques posades, va arribar el moment de fer volar els birrets. Aquell moment màgic va ser l’avantsala d’una sorpresa que els 26 joves havien preparat per als seus pares i professors.

Al ritme de ‘We’re all in this together’, la superconeguda cançó de la saga cinematogràfica High School Musical, els recentment graduats van escenificar una animada coreografia al bell mig de la pista del poliesportiu, mentre que tots els presents van immortalitzar aquell espectacle amb els seus mòbils.