Andbank inicia la renovació de la seva xarxa de caixers automàtics

Andbank ha iniciat el projecte de renovació dels seus caixers automàtics pel qual oferiran millores en les operatives actuals, amb més seguretat i facilitat en el procés. El canvi s’anirà implementant de manera progressiva fins al primer trimestre del 2021 i anirà adaptant noves funcionalitats, com ara l’ingrés d’efectiu o l’operativa amb contactless.

Seguint amb el projecte d’innovació tecnològica de l’entitat i per oferir el millor servei al client, un dels objectius d’aquesta renovació de la xarxa de caixers automàtics és la millora en la seguretat de les operacions i l’adequació a la normativa internacional.

Els nous caixers, a més, són dispositius molt més eficients que els anteriors minimitzant així el cost energètic i reduint l’impacte mediambiental. Amb aquest desenvolupament tecnològic Andbank vol aportar als seus clients la màxima flexibilitat i un servei àgil i diferencial.

Les principals novetats d’aquests caixers són:

  • Les pantalles són més grans i tàctils, que permeten d’aquesta manera una visió més clara i entenedora.
  • Es podran fer consultes a través de la pantalla i només s’imprimiran si és necessari.
  • Els ingressos, que estarà disponible a principi del 2021, es podran fer en bitllets de 10, 20, 50 i 100 euros, i permetrà el control de bitllets falsos o sospitosos segons la normativa europea.
  • En la darrera fase del projecte s’incorporarà l’operativa contactless amb la qual no caldrà cedir la targeta i farà possible actuar de manera més ràpida.

Andbank ja disposa de quatre caixers renovats, el del Centre de Negoci, el del ‘oficina de Fiter i Rossell, el de Plaça Rebés i el de l’oficina de Prada Ramon.

Aquesta actualització s’emmarca en el projecte d’unificació de tots els caixers del país que, liderat per Andorra banking i amb la participació de totes les entitats bancàries, es va adoptar l’any passat i que respon a uns criteris d’eficiència i estalvi. El mes de juliol van començar a funcionar els primers caixers de la xarxa compartida amb tres dispositius instal·lats a l’avinguda Consell General número 10 del Pas de la Casa, a l’avinguda Verge de Canòlich, 17-19 de Sant Julià de Lòria i al número 109 de l’avinguda Carlemany a Escaldes-Engordany.