Anyós Park recupera sensacions amb un gran maridatge i un show espectacular

L’Aqualonge d’Anyós Park va recuperar el pols de les grans vetllades i va despertar un munt de sensacions en tots els assistents a la festa que va tenir lloc el passat dijous, dia 20 d’agost, on no va faltar un excel·lent maridatge d’exquisideses preparades per la cuina d’Anyós Park i regats amb vins i caves de Parés Baltà i Celler del Molí, així com una excel·lent ambientació musical, a càrrec del Dj Tony, el saxofonista Rodrigo i la impressionant veu de Lexter, que a banda de seduir el públic assistent amb la seva melodiosa veu, també se’l va ficar a la butxaca amb una actuació digna dels més grans showmans americans.

Fotos: Josep Segura

A causa de la crisi sanitària, feia molt temps que les famoses vetllades de l’Aqualonge d’Anyós Park estaven en quarantena, però ahir van rebre l’alta i van recuperar tota la seva esplendor amb una festa que va suposar un compendi dels millors ingredients perquè la nit acabés de la millor manera possible. L’excusa per a obrir el cicle de vetllades va ser un excepcional maridatge, que va conjugar a la perfecció un exquisit menú, preparat per la cuina d’Anyós Park, i els vins i caves de la bodega Parés Baltà, distribuïts per l’empresa andorrana Nectar Vi.

Maridatge a Anyós Park

El menú va consistir en: un aperitiu fred de crema freda de porro amb tàrtar d’ostres, un aperitiu calent consistent en un esponjós de te matxa, daus de reig marinat en soja i sèsam amb gingebre rosa; un entrant que va consistir en una mini amanida de vieires, mango, fruits secs i vinagreta de cítrics; un plat de peix, popietes de llenguado amb salsa d’avellana, gelatina de poma i cruixent d’espinacs baby; un plat de carn, terrina de garrí sobre melós de moniato, salsa de conyac i mini verdures a la brasa i, per finalitzar, les postres, delícia de xocolata i gelat de violetes.

Tant els aperitius, com els entrants i el peix, van comptar amb el maridatge de dos vins blancs de Parés Baltà, concretament Calcari, un xarel·lo fresc i untuós i Còsmic, un combinat amb xarel·lo i Sauvignon blanc, molt fresc i perfumat. Per a la carn es va optar per un negre del Pla de Bages, del Celler del Molí, Collbaix Cupatge 2013, un Cabernet Sauvignon amb Merlot i Tempranillo, d’entrada àmplia untuosa, llaminer i fresc. I, per acabar, es va servir un cava Brut Nature de Parés Baltà, un cupatge de tres varietats, Xarel·lo, Macabeu i Parellada, on la fruita i la frescor es manté, però predominat la personalitat del xarel·lo que li dona un punt de complexitat aromàtica. Les explicacions de les característiques d’aquests vins van anar a càrrec de Pedro Miguel Campos, gerent de l’empresa Nèctar Vi.

Maridatge a Anyós Park

Entre plats i copes, la vetllada va comptar amb altres ingredients que, no només la van fer més atractiva, sinó que va acabar amb els assistents cantant i ballat al ritme de la música, primer del Dj Tony i després amb una estel·lar actuació musical de Lexter, que va oferir un increïble concert, amb grans èxits d’ara i també d’altres temps, una actuació que va barrejar amb gran sentit de l’humor, i que ens va transportar per uns moments als Estats Units amb algunes de les seves interpretacions de gran showman.

En definitiva, vam assistir a una vetllada espectacular, que va respectar escrupolosament totes les mesures de seguretat sanitària, però que no va impedir que tothom sortís més que satisfet d’aquesta nova reentrée, a les nits glamuroses de L’Aqualonge d’Anyós Park, que es repetiran periòdicament.

Trobaràs totes les fotografies de l’esdeveniment al nostre Facebook.