Una última pluja d’aplaudiments per al personal sanitari

Els ciutadans, a través de les xarxes socials, es van organitzar per tancar de manera digna l’onada d’aplaudiments per a homenatjar els sanitaris i professionals de tasques essencials que, des del primer brot de la Covid-19 a Andorra, han estat en la primera línia de la lluita contra la malaltia.

Fotos: César Vidal

Personal Sanitari del SAAS

Ahir, a les 20 hores, des dels seus balcons i a la plaça de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, la ciutadania va fer ressonar els seus aplaudiments per última vegada, en homenatge a tots els professionals i sanitaris que han lluitat contra la Covid-19. El que va començar com a una proposta compartida a través de les xarxes socials, es va convertir, finalment, en una realitat. Davant la notable disminució en la intensitat dels aplaudiments, alguns ciutadans van voler donar una última empenta d’energia a l’equip de treballadors de l’hospital.

Persones aplaudint al personal sanitari

A les 19 hores, veïns i socis de la Penya Motorista l’Esquirol, es van aplegar a l’entrada del servei d’urgències, al carrer dels Escalls, on el ministre de salut, Joan Martínez Benazet, també va fer acte de presència. A les 20 hores, altres veïns van repetir l’onada d’aplaudiment per a donar fi a un dels gestos que més ha quedat marcat en la ciutadania des de l’inici de la pandèmia.