Canillo reparteix 800 viandes d’escudelles en format “sobre rodes”

El Comú de Canillo va acollir una nova edició de la vianda de Sant Antoni, però en format sobre rodes. En aquesta ocasió va realitzar un repartiment de 800 racions d’escudella, als ciutadans que es van desplaçar amb cotxe, a la plaça Carlemany.

Fotos: César De Pablos

El nou format triat pel Comú, adaptat a les mesures de seguretat sanitàries a causa de la Covid-19, per fer el lliurament de la vianda de Sant Antoni, va ser tot un èxit.  L’equip del Departament de Dinamització Turística i Cultural, va replicar la logística de la passada edició de la Castanyada i, a partir de les 13 h, del passat diumenge, dia 24 de gener, tots els ciutadans que es van acostar amb el seu vehicle, a la plaça Carlemany (davant del Comú), van rebre la seva ració d’escudella, amb un recipient que va proporcionar l’organització. Cal ressaltar que, prèviament, els interessats havien d’adquirir el seu tiquet, mitjançant la web del Comú.

Com cada any, l’escudella es va elaborar de forma tradicional, amb la seva varietat d’ingredients com ara verdura, fideus, cigrons, gallina, peus, mongeta blanca, mandonguilles, bringuera, botifarra negra i blanca, entre d’altres. Si bé aquesta edició es va celebrar de manera molt diferent dels anys anteriors, gràcies al format de repartiment sobre rodes, l’esdeveniment es va poder desenvolupar sense inconvenients, ni aglomeracions i, sobretot, complint estrictament les mesures de seguretat sanitàries per a evitar la propagació de la Covid-19 i que tots els canillencs poguessin gaudir d’aquesta tradicional celebració.