El cap de Govern respondrà les consultes de la ciutadania

El propòsit de la compareixença que oferirà el cap de Govern, Xavier Espot, és dissipar els dubtes que puguin tenir els ciutadans, així ho ha confirmat el ministre portaveu, Eric Jover.

Foto: SFGA/JAViladot

Demà, des de les 20 hores, a través de RTVA i RNA, el cap de Govern, Xavier Espot, s’adreçarà a la ciutadania per a respondre totes les inquietuds de la població durant una hora de transmissió. “Pensem que aquest exercici és molt interessant per a apropar-nos encara més als ciutadans. És la voluntat del cap de Govern ser present i al costat de la població, i ell mateix donar resposta als seus dubtes i mostrar el seu compromís amb la gent del país”, ha explicat.

Per a participar-hi, caldrà enviar la consulta a través del correu electrònic preguntes@govern.ad, el qual romandrà actiu fins a les 17 hores de demà. Cada persona haurà d’indicar el seu nom, cognom i número de cens perquè la seva pregunta sigui vàlida. “Demanem a totes les persones que evitin les preguntes amb casuístiques massa particulars, i que plantegin dubtes el més generals possibles perquè serveixin per a la resta d’oients”, ha indicat el ministre Eric Jover.

14 argentins tornaran al seu país diumenge

Durant la seva al·locució, el ministre portaveu també ha assenyalat que 14 temporers de nacionalitat argentina sortiran en dos vols cap al seu país, diumenge que ve. Aquestes persones pertanyen a col·lectius sensibles, com ara embarassades o amb alguna condició especial. “Pel que sabem, els vols estan confirmats i des del Govern d’Andorra posarem a disposició la logística per a transportar les persones cap a l’aeroport”, ha precisat.