No és un aniversari més, són els 18 de la Virgínia

Es considera una persona inquieta, a qui li encanta aprendre, cada dia més, i descobrir coses noves, però no només en l’àmbit personal, sinó també en el professional. Ambiciosa, curiosa i polivalent, amb molts projectes per davant, és el perfil que defineix la Virgínia Falcón Gomes, als seus 18 anys acabats de complir.

Fotos: Virgínia Falcón Gomes

Certament, 18 anys no es compleixen tots els dies i la Virgínia ho va poder celebrar, el passat dia 11 de gener, envoltada de l’amor de la seva família i amics, més enllà de les condicions sanitàries per les quals travessa el país.


“Lògicament, va significar moltíssim per a mi, poder celebrar el meu aniversari, tenint en compte la situació actual i sabent que molta gent no ha tingut la possibilitat de fer-ho. És evident que va ser diferent dels altres aniversaris, però vaig tenir la sort de poder adaptar-ho a la situació i em sento molt afortunada”
confessa la Virgínia. Un aniversari que no passarà desapercebut i en el qual ha pogut sentir l’afecte de la gent que més estima.

“El que més em va agradar va ser que, per molt diferent que fos, la gent més important em va acompanyar aquell dia i, tots aquells que no van poder venir, van estar d’una altra manera, és a dir, em van trucar o em van enviar missatges. Això el va convertir en un dia molt especial per mi” explica protagonista.

I, com en tota celebració, els regals i les sorpreses no van faltar. “Vaig tenir molts regals, massa trobo, però n’hi va haver dos que em van fer gràcia i al mateix temps em van sorprendre. Un d’ells va ser un llibre personalitzat amb fotos meves i “la meva història”, i un altre que no és material, però va ser molt important per mi. Es tracta d’un videomuntatge amb tota la meva família i amics desitjant-me un bon aniversari. Però tots em van agradar moltíssim” explica la Virgínia.

Tampoc van faltar els bons desitjos per a aquest 2021, que recentment arrenca. “El meu desig d’aniversari va ser, primerament, la salut per a tots els que m’envolten, aconseguir els meus somnis i ser feliç, encara que sigui una qüestió de determinació més aviat”.

Com seguirà el 2021?, ningú no ho sap amb certesa, però la Virgínia creu que serà un any ple de desafiaments i en el qual s’haurà d’enfrontar a nous reptes. “Personalment trobo que és un any molt interessant, tinc l’estrès de la universitat, d’on aniré… Suposo que és el cas de tots els joves, ens fem grans i aprenem a conèixer-nos. Jo crec que, encara que sigui, un cop més, un any complicat, hem d’aprendre a adaptar-nos i ser feliços amb el que tenim i, tot això que la pandèmia ens està impedint de fer, no vol dir que no ho podrem realitzar. Sincerament, no serà un any fàcil, però totes les etapes de la nostra vida ens aporten moltes coses” afirma la joveneta, que està acabant el curs de disseny a Tolosa, amb l’objectiu de poder integrar-se a una escola de disseny de producte, però ja té pensant que, si les coses no surten com les té previstes, s’encaminarà a la facultat de lletres.