Espectacular debut de Blau i Vermell a la Cala Laureadiana

La nit del passat dijous, dia 3 de setembre, el parc del Prat del Senzill, a Sant de Julià de Lòria, es va omplir de música amb l’actuació de l’Eugenia Correia i Mar Torra, integrants del grup Blau i Vermell. Aquest va ser el primer concert que les artistes van oferir davant un públic que va rebre amb entusiasme el recital ofert per les dues joves.

Fotos: Nelly Dedea

La parròquia laurediana no deixa de sorprendre’ns amb les actuacions dels diferents artistes locals que han actuat, al llarg d’aquesta temporada d’estiu, a la Cala Laurediana, en el marc del cicle “A ritme de l’estiu”, impulsat pel Comú de Sant Julià de Lòria. I és que el començament del mes de setembre es va iniciar amb una gran activitat. Els dos primers dies del mes, l’esport va envair la parròquia. Les classes de cardio i de ioga no van faltar perquè els lauredians es posessin en marxa i en forma. Mentre que, el passat 3 de setembre, el parc del Prat del Senzill es va vestir de gala per a rebre, amb els braços oberts, l’actuació de les dues joves artistes que formen part del grup Blau i Vermell. La veu de l’Eugenia Correia i la guitarra de la Mar Torra van posar en fermall d’or a la nit del dijous. La seva actuació va sorprendre el gran públic present, que es va donar cita en la Cala Laurediana per a gaudir d’un increïble concert. Un espectacle, que va comptar amb un gran acolliment per part del públic. Una de les primeres actuacions que realitza aquest duo, el qual inicia un nou camí en el món de la música.

Durant el show, familiars i amics van acompanyar a les joves artistes. Una presentació, que també va comptar amb la participació i la presència del Cònsol Major de la parròquia, Josep Majoral, entre altres importants personalitats.

Cal ressaltar que, el concert de Blau i Vermell va ser el penúltim de la temporada d’estiu a la Cala Laurediana, ja que el tancament del cicle “A Ritme d’estiu” va anar a càrrec d’Odario Trio, el passat dia 6 de setembre.