Descobreix ICECARCENTER per transformar i lluir la millor versió del teu cotxe

ICECARCENTER ofereix un servei exclusiu de detailing, que inclou la neteja profunda del cotxe fins a la correcció i protecció de la pintura. Una inversió en la longevitat i el rendiment del vehicle, augmentant el seu valor de mercat i atorgant-li satisfacció i major confort en la conducció.

ICECARCENTER, un somni fet realitat

ICECARCENTER és el somni fet realitat de Jonathan Dacosta, director i propietari de l’establiment, que va obrir portes a finals d’octubre de l’any passat. Aficionat al món del motor, després de molts anys de treball i dedicació, Dacosta va decidir obrir el seu propi estudi de detailing a Encamp, on conjuntament amb el seu equip, deixen tots els vehicles que entren al centre com nous. Es tracta d’un nou concepte de centre que revoluciona el mercat, destinats especialment a cotxes d’alta gamma. Un servei exclusiu que fa lluir la millor versió de cada cotxe, amb diferents tractaments que protegeixen, tant l’interior com l’exterior del vehicle, davant qualsevol incidència.
Per poder dedicar-se a aquest món, Jonathan Dacosta ha realitzat diverses formacions. S’ha especialitzat en l’àmbit de neteges detallades, polits i correccions de pintura i aplicació de tractaments ceràmics. Disposa de titulacions concedides per l’Escola de Detaling de Premià de Mar, uns dels millors centres d’Espanya.

ICECARCENTER, servei exclusiu de detailing

ICECARCENTER ofereix un servei de detailing que va molt més enllà de la neteja convencional. ICECARCENTER realitza una neteja profunda i professional de l’interior i exterior del vehicle, en la qual es fan servir productes especialitzats que canvien per complet l’aparença del cotxe, tornant-li al seu estat original, com si acabés de sortir del concessionari. El procés comença desmuntant l’interior del cotxe, incloent-hi els seients i totes les peces necessàries per netejar-les a fons. A més, es realitza un tractament de la pell dels seients, que pot desgastar-se pel pas del temps, l’exposició al sol o l’ús constant. Després, es treballa en la carrosseria, tractant les ratllades i imperfeccions de la pintura del vehicle. Aquest servei minuciós garanteix que el cotxe llueixi impecable, tant per dins com per fora.

Protecció de la pintura davant de qualsevol incidència

Finalment, es fa el polit del vehicle, retornant-li el color original i donant-li una major vitalitat. A més, s’aplica un recobriment ceràmic que atorga brillantor i protecció a l’exterior del cotxe, protegint-lo de raions, raigs UV i taques químiques. Aquest recobriment té una durabilitat de fins a deu anys, però per mantenir-lo en òptimes condicions, és necessari portar el vehicle regularment al centre.
Cal destacar que el servei de detailing també inclou la neteja del motor del cotxe, així com de les llantes i els pneumàtics, assegurant una cura completa i detallada de tot el vehicle.

ICECARCENTER, únic centre estudi autoritzat

A Andorra, ICECARCENTER és l’únic centre autoritzat per l’Escola de Detailing per realitzar aquest tipus de neteja especialitzada. A més, són els únics certificats com a aplicadors de SYSTEM X al Principat, el revestiment ceràmic per a automòbils que proporciona brillantor, realça el color i protegeix les superfícies exteriors durant tota la vida del vehicle.

Confia en ICECARCENTER per mantenir el teu cotxe en les millors condicions i gaudeix d’una experiència de conducció superior.