Dijous de música a la terrassa The Roof Top Van

La terrassa The Roof Top Van, de l’hotel Golden Tulip Andorra Fènix 4, li dona la benvinguda a l’estiu amb una completa programació de música en viu amb i artistes locals, tots els dijous i, com ja és habitual, una variada oferta gastronòmica d’excel·lent qualitat.

Fotos: Claudia Justes · Noelia Farias · César De Pablos
Punt de trobada de l’estiu

I és que la terrassa del Golden Tulip no es pren cap descans per vacances i un any més es converteix en un punt de trobada per gaudir d’una bona estona, en família, amb amics o en parella, així com escoltar bona música, menjar algunes de les exquisideses que ofereix la carta de la food truck de Daguisa i prendre algun aperitiu. Tot això, acompanyat de les millors vistes de la parròquia d’Escaldes-Engordany.

Noa Asthi, artista convidada

La cantautora encampadana, Marta Mas, més coneguda en el món artístic com a Noa Asthi,  va oferir uns dels primers concerts d’estiu, a la terrassa The Roof Top Van, ubicada a la sisena planta de l’hotel Golden Tulip Andorra Fènix 4*. La veu de la Marta va deixar bocabadat  al públic que hi va assistir, el passat 8 de juliol al vespre, a la terrassa del Golden Tulip, i que va poder gaudir d’un concert impecable amb un repertori ple d’èxits.

Guillem Tudó en concert

El 15 de juliol va ser el torn del músic andorrà, Guillem Tudó, que es va presentar acompanyat del seu saxofon per fer gaudir a tothom d’alguns clàssics del jazz, de diferents exponents, com ara Frank Sinatra, així com també alguns temes del nou àlbum, en un concert molt íntim. Tudó va llançar a la venda el seu primer disc, el passat mes de desembre, i les seves cançons ja es poden escoltar en més de 130 plataformes com ara Spotify, Deezer, Itunes, Google Play i Amazon, entre altres.

Un pla diferent en un lloc perfecte per trencar amb la monotonia

Enguany, Daguisa ha decidit apostar pels artistes locals i ha omplert una agenda d’estiu amb propostes musicals molt interessants i per a tots els públics. La programació ja es troba disponible a les xarxes socials de l’establiment.