Doga, una manera de regalar benestar al nostre gos

Dimarts passat, a l’Art Hotel, uns quants gossos afortunats van gaudir d’una jornada diferent, i van ser els protagonistes de les divertides sessions de Doga, unes sessions de ioga que va oferir la Patricia Guerrero “Pat”, especialista en educació canina.

Patricia Guerrero PAT Educadora Canina
Foto: César De Pablos

Tots els que tenim mascotes, hem de procurar que el nostre amiguet pelut tingui una bona salut i, per descomptat, una vida divertida. El Doga®, també conegut com a ioga per a gossos, és una activitat canina que t’ajudarà a connectar amb el teu gos i a regalar-li temps de qualitat, a través d’exercicis específicament dissenyats per a ell.

Sessions de Doga per a gossos
Foto: César De Pablos

Sí, la paraula “Doga” és, en si mateixa, una declaració d’intencions. La combinació de les paraules Ioga i Dog –gos a anglès– li donen nom a aquesta pràctica, que ahir va deixar una bona sensació, tant als amos com als gossos. La Patricia, riallera però molt professional, va saber trobar la clau per a cada pelut que, com diu ella, “són diferents i hem d’entendre i respectar el nostre gos, sense forçar-los”.

Shadow Shepherd a les sessions de Doga
Foto: César De Pablos

La jornada va ser organitzada per la Fundació Bomosa, amb el suport de l’Art Hotel i Bones Companyies, i va representar un èxit de participació. Els assistents van conèixer de primeríssima mà les tècniques de massatges i carícies, així com postures de Doga®, estiraments humans i canins, i exercicis de relaxació i tornada a la calma, que, sens dubte, les mascotes van agrair.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Ioga per a gossos a l'Art Hotel
Foto: César De Pablos